Azize

Asker Sözleri Mesajları 2021 Facebook

Bu konu Azize tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
Azize
Azize
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 8698
Yanıt Sayısı: 0
20 Mayıs 2021, 11:23

Asker Sözleri Mesajları 2019 Facebook

Beyaz Gül
asker sözleri anlamlı,asker sözleri araba arkası,asker sözleri ağır,asker sözleri aşk,asker sözleri anneye,asker sözleri damar,asker sözleri damardan,asker sözleri damar kısa,asker sözleri duygusal,asker sözleri etkileyici,asker sözleri facebook,asker sözleri güzel,asker sözleri jandarma,asker sözleri havacı,asker sözleri kısa ve öz,asker sözleri komik,asker sözleri komando,asker sözleri mesajları güzel sözler,asker sözleri paylaş,asker sözleri sevgiliye,asker sözleri şekilli,asker sözleri şiirleri,asker sözleri şafak
♥ Vatan için katlanılan ölüm kadar tatlı ve şerefli bir şey var mıdır?
♥ Vatanını kurtaran insan hiç bir kanunu çiğnemiş sayılmaz.
♥ Şafak değil sensizlik beni üzen ve acıtan! Seni çok ama çok özledim biriciğim.
♥ Ben bu saatten sonra, her uçan kuşu haberci zanneder, askerimden bir tek haber beklerim.
♥ Kalk ayağa, git yoluna. Var koğuşa, içtima gelince bende, beklerim sevdiğim. Vatan sana en güzel toprakları emanet etti, bana da senden kalan bir çift göz.
♥ Tutup ellerinden gitme diyesim var, gitme beni perişan etme diyesim var. Ama öyle bir şey de var ki yardan, anadan değerli, vatandan ötesi, askerden güzeli mi var ?
♥ Askere emanet bu bayrak, bayrağa emanet asker. Geldiğinde bir Mehmet daha kazanmış olacak bu millet. Uğurlar ola.
♥ Benim sevdiğim, benim yarenim, birtaneciğim, biriciğim her şeyinle gidiyorsun ya sen şimdi, ben her gün sensizlikle seni yaşayacağım, hergün seninle olacak, yanında bulunacağım.
♥ Git sevgilim, bekleyenin var, git, ağlayanın, özleyenin var. Arkanda kalmasın gözün döndüğünde askerden kavuşacağın dünyalar güzeli bir sevgilin var.

Birbirinden güzel cümleler ve msn sözleri bulabileceğiniz sitemize hoş geldiniz. Askerdeki arkadaşınızı ya da sevgilinizi özlüyorsanız güzel bir iletiyle özleminizi belirtebilirsiniz. Unutmayın sevgiyi anlatmanın bir yolu da içten gelen bir kaç cümledir.

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile