Derin

Ramazan ayında kilo vermenin yolları

Bu konu Derin tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
Derin
Derin
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 8491
Yanıt Sayısı: 0
20 Mayıs 2021, 10:27

Ramazan ayında kilo vermenin yolları

Kayıtsız Üye
ramazanda kilo vermenin yolları
ramazan ayında kilo vermenin yolları nelerdir


Cevap: Ramazan ayında kilo vermenin yolları

Deli Sevdam
Ramazanda kilo vermenin yolları

Ramazanda kilo verilir mi ? Bir çok diyet yapan kişiler, ramazan ayında zayıflayarak, kilo vermenin yollarını arıyorlar. Ancak, ramazan da zayıflamanın mümkün olmadığını ve uzmanlar bu konuda beslenecek kişilerin dikkatli olmalarını uyarıyorlar.

Ramazan’da inançlarımız gereğince, sahurdan iftar vaktine kadar hiçbir yemeyiz ve iftarda orucumuzu açarız. Bu bir diyet yöntemi değildir.

Öncelikle bunu aklınızdan çıkarmamalısınız. Diyet yapmanın aç kalmadan zayıflamak olduğunu bir kere kabul etmeli ve düzenli zayıflama yöntemleri uygulamalısınız.

Gün boyunca aç kalacağınız için, iftar ve sahur olmak üzere 2 öğün beslenerek çok yiyerek zaten gün içerisinde ki alacağınız kalori miktarını alabilirsiniz. Bunun yanı sıra vücudun metabolizma hızı ister, istemez etkilenerek beslenme hastalıklarına yakalanabilirsiniz.

Ramazanda kilo vermenin yolları bilinçli yiyerek verilebilir. Buna ek olarak spor ile her yapılan zayıflama yöntemi desteklenmelidir. Aksi takdirde verdiğiniz kiloları fazlasıyla alırsınız.

Verdiğiniz kilolar ve aldığınız kilolar geçiçi olur. Diyetisyenler genel olarak diyet yapacak kişilere öğün sayılarını çoğaltarak diyet yapmalarını öneriyor. Yemeklerinizi hızlı değil, yavaş yemenizi tavsiye ediyorlar.

Ramazanda kilo vermek için, iftar ve sonrasında bir öğün ve sahur olmak üzere 3 öğünlük bir beslenme programı çıkararak, hem orucunuzu hem zayıflama yönteminizi uygulayabilirsiniz. Ancak yemeklerden sonra spor yapmanızı, uzman doktorlar ve diyetisyenler mutlaka ihmal etmemenizi söylüyorlar. Sağlıklı zayıflamalar.

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile