memoli

Öfke Hoşgörü Arkadaş Sakin Olmak Kelimelerini Kullanarak Bir Öykü Yazınız

Bu konu memoli tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
memoli
memoli
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 10876
Yanıt Sayısı: 0
21 Mayıs 2021, 9:00

Öfke Hoşgörü Arkadaş Sakin Olmak Kelimelerini Kullanarak Bir Öykü Yazınız

Kayıtsız Üye
öfke hoşgörü arkadaş sakin olmak kelimelerini kullanarak bir öykü yazınız lütfen 😉


Cevap: Öfke Hoşgörü Arkadaş Sakin Olmak Kelimelerini Kullanarak Bir Öykü Yazınız

Deli Sevdam
Öfke Hoşgörü Arkadaş Sakin Olmak İle İlgili Öykü

İki tane arkadaş varmış bunlar hiç ayrılmadan dolaşıyorlarmış, bir gün ormana gitmişler karşılarına bir tavşan çıkmış, onu takip etmişler. Onu takip eden arkadaşlar çok yorulmuş ve arkadaşlardan birisi tavşana öfkelenmiş ve onun yuvasını dağıtmaya karar vermiş ve takip etmeye başlamış çevreye baktıklarında kaybolduklarının farkına varmış. Diğer arkadaşı onu sakinleştirmeye çalışmış yolu bulabileceğini söylemiş ve yola çıkmışlar.
Yolda bir çobanla karşılaşmışlar öfkeli arkadaş çobanı hiç beğenmemiş ama çoban hoşgörüyle onları biraz ağırlayıp evlerine gidecek yolu anlatmış.
Arkadaşlar yola çıkmışlar fakat öfkeli olan çobanın onları kandırdığını ve tam tersi yere gidilmesi gerektiğini söylemiş fakat diğer arkadaş çobanın hoşgörülü ve yardım sever olduğunu ve doğru yolu söylediğini söylesede öfkeli olan ben gidiyorum ister gel ister gelme demiş ve arkasını dönüp gitmiş. Doğru yolda giden arkadaş köye varıp olayı millete anlatmış ve öfkeli arkadaş o günden sonra ortadan kaybolmuş. Atasözünde de dediği gibi öfkeyle kalkan, zararla oturur…

Konuya Bir Cevap Yazın

İlgili Diğer Konular
  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile