Azize

Facebook Hesabıma Giremiyorum

Bu konu Azize tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
Azize
Azize
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 8698
Yanıt Sayısı: 0
20 Mayıs 2021, 10:42

Facebook Hesabıma Giremiyorum

olcay dingiloğlu
Fecebok hesabıma ulaşamıyorum yardımcı olurmusunuz?


Cevap: Facebook Hesabıma Giremiyorum

Kara Sevdam
Bu veya buna benzer durumlarla karşılaşan kullanıcılar ne yapmalı? Tabi ki Facebook ile irtibata geçip, sorunlarını kısa ve öz bir şekilde anlatıp cevap beklemeli. Milyonlarca üyesi olan bir sosyal ağdan bahsediyoruz, mailinize dönüş yapmaları haliyle biraz zaman alacaktır. Sabırla bekleyin, mutlaka dönüş yaparlar.

Şimdi sizlere facebook sorunlarınızla ilgili, yetkililerle iletişim kurabileceğiniz mail adreslerini vermek istiyorum;

[EMAIL="privacy@fb.com"]privacy@fb.com[/EMAIL] [EMAIL="support@fb.com"]support@fb.com[/EMAIL] [EMAIL="abuse@fb.com"]abuse@fb.com[/EMAIL] [EMAIL="appeals@fb.com"]appeals@fb.com[/EMAIL] [EMAIL="disabled@fb.com"]disabled@fb.com[/EMAIL] [EMAIL="info@fb.com"]info@fb.com[/EMAIL] [EMAIL="legal@fb.com"]legal@fb.com[/EMAIL] [EMAIL="warning@fb.com"]warning@fb.com[/EMAIL] [EMAIL="ip@fb.com"]ip@fb.com[/EMAIL]

Vermiş olduğum bu mail adreslerine mail atarken, mailinize ek olarak nüfus cüzdanınızın ön yüzünün taranmış halini ya da resmini çekip ek olarak yollarsanız daha net sonuçlar elde edebilirsiniz. Neden bu öneriyi yaptım? Çünkü adamlar sizin nüfus cüzdanınızı görünce sizin gerçekten o kişi olup olmadığınızı anlarlar ve olaya daha gerçekçi yaklaşırlar. Sakın fotomontaj nüfus cüzdanı oluşturup mailinize eklemeyin, teknoloji devi facebooktan bahsediyoruz, yemezler..

Ve fake hesaplarınız için böyle birşey denemeyin, hesabınızın daha erken kapanması ile sonuçlanacaktır. Profil ile kimlik bilgilerinizin birebir aynı olması gerekiyor. Yani Ali Kara isimli hesap için, Hüseyin Kara’ nın kimliğini ek olarak yollamanıza gerek yok.

Son olarak, mail yollarken alıcı kısmın yukarıda verdiğim bütün mail adreslerini aralarına virgül koyarak ekleyin ve hepsine yollayın.


Cevap: Facebook Hesabıma Giremiyorum

Misafir Üye
ben de aynı sorunu yaşıyorum haftalar öncesinden facebook güvenliğim için güçlü bir şifre yaptım sonra diğer cihazlardan çıkışımı yap butonu çıktı orayı istemeden atladım ve normalıkoş yap seçeneğinden çıktım birdaha açılıyormu diye tekrar girdim ama şifremi önceden de kağıda yazmıştım ona bakıp defalarca girmeme rağmen hesabıma ogünden bu yanagiriş yapamıyorum ayrıca bir yakınım kendi telefonumdan facebook hesabıma tek dokunuşla giriş yapabiliyor.yardımcı olursanız sevinirim.


Misafir Üye
Facebook şifremi bilmeme rağmen şifre yanlış diyor sifremi değiştir dediğimde kilit soru soruyor doğru cevapliyorum daha sonra e posta adresine veya tel numarasına 6 haneli sifre gonderecegini soyluyor ikisinide denedim gondermiyor ustelik kac ay once denedim hala tık yok.sinir oluyorum kackez sikayet ettim ilgilendikleri felan yok.facebook delisi değilim ama reklam olarak kullanilmasini da istemiyorum. Bu işler sabır la felan olcak değil malesef bizi bitaraflarina taktiklari yok bi b*** yarasalar sasirdim zaten.


Misafir Üye
facebook yoksa kitap okuyun, faceden daha faydalı şeyler de var bu dünyada, bu ne bağımlılık böyle !


05064423243
Niye erisemiyorum facebooka hesabima


Misafir Üye
faceye girince bu çıkıyor ne yapmalıyımm ??Lütfen daha sonra tekrar deneyin
Çok sık deniyorsun. Lütfen daha sonra tekrar dene.


Misafir Üye
hesabıma gırıs yaparken hata dıyor bunu en kısa zamanda duzeltmeye calısıyoruz dıyor admın yardım et bee

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile