memoli

Kara Üzüm Çekirdeği Tozu Ne İşe Yarar

Bu konu memoli tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
memoli
memoli
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 10876
Yanıt Sayısı: 0
21 Mayıs 2021, 8:44

Kara Üzüm Çekirdeği Tozu Ne İşe Yarar

Rüya Gözlü
Kara Üzüm Çekirdeği Tozu Ne İşe Yarar

Kara üzüm çekirdeği, yıllardan bu yana, hem güzellik hem de sağlık sektöründe sıkça kullanılan bir üründür. Bugüne kadar hep üzümün faydalarından bahsetmiştik, peki ya üzüm çekirdeği? Forumlarda gezerken sıkça rastlayacağınız bir konu bu kara üzüm çekirdeği. En bilinen ve en yaygın olarak kullanılan yanı ise göğüs büyütme etkisi.

Şunu bilmeniz gerekiyor, kara üzüm çekirdeğini tüketmeyi bıraktıktan bir süre sonra, göğüsleriniz yavaş yavaş eski haline dönmeye başlayacaktır. Daha kalıcı bir çözüm için, estetik müdahalelere başvurmalısınız. Ancak kara üzüm çekirdeği tozunun göğüs büyütme etkisi de bir gerçek. Her gün, bir miktar süt ya da yoğurt ile karıştırarak tükettiğinizde, göğüslerinizin daha dolgun ve daha büyük görünmeye başladığını hem siz, hem de etrafınızdakiler fark edecek.

Siyah Üzüm Çekirdeği Tozu Nasıl Tüketilmeli

Göğüsleriniz dilediğiniz dolgunluk ve büyüklüğe ulaştığında, tüketimini azaltabilirsiniz. Haftada bir tüketmeye devam edebilirsiniz. Kara üzüm çekirdeği tozu, aynı zamanda cilde parlak bir görünüm verir ve enerji sağlar. Gün boyu zinde kalmanız için de oldukça yararlı olan bu tozu, aynı zamanda kansızlık probleminiz için de tüketebilirsiniz.

Editör
Rüya Gözlü

Konuya Bir Cevap Yazın

İlgili Diğer Konular
  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile