Asya

Titanic Port Otel – alternatif tatil

Bu konu Asya tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
Asya
Asya
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 5005
Yanıt Sayısı: 0
19 Mayıs 2021, 10:22

Titanic Port Otel – alternatif tatil

Kara Gözlü
Titanic Port Otel – alternatif tatil



Yeme ve İçme: Açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemeğinde ‘a la carte’ seçenekleri, şık ve modern bir dekorasyon eşliğinde kusursuz bir deneyime dönüştüren Alesta restaurant, İstanbul’un yeni vazgeçilmezlerinden biri. Otelin özel imalatı olan yüksek kalite ve lezzetlerdeki pasta, kurabiye ve tatlı çeşitleri yanında snack tarzı farklı tadlar, dünya kahvelerinden seçmeler ve otelde dilediğiniz tüm kokteylleri modern ve seçkin bir ortamda sunuluyor. İstanbul’un muhteşem manzarasını sunan Compass bar, canlı müzik performansları ile hoş vakit geçirebilirsiniz.

Genel Özellikler: Otel Bakırköy’ün merkezinde meydana birkaç adım ötede, Capacity Alışveriş Merkezi’nin yanıbaşındadır. Biri presidential suit olmak üzere, toplam 181 odası mevcuttur. Otel, Atatürk Havalimanı’na ve fuar merkezlerine yakınlığı, fonksiyonel mimarisi, ince detayları ile kongre ve iş adamlarının beklentilerine cevap verecek şekilde tasarlanmış modern bir yapıdır. 5500 m2’lik dev wellness & spa ayrıcalığı ile vakitisizlikten yakınan iş adamlarına farklı çözümler sunarken, İstanbul’a yepyeni bir sağlık ve güzellik kulübü anlayışı getirmektedir.

Oda Görünümleri: Otelde toplam 181 oda ve 400 yatak bulunmaktadır.Odalar şehir manzaralı olup, modern çalışma masaları, stil sahibi tasarım ürünleri, ünlü sanatçılara ait eserlerle süslenmiş duvarları, fonksiyonellik ve zerafeti barındıran banyo ve aksesuarları ile, lcd tv ve sinema/uydu bağlantısı/pay tv kanalları, lüks minibar, ayarlanabilen klima (merkezi sistem), elektronik özel kasa, banyo/wc (özel tasarım duş ve küvet, ışıklandırma, açılır pencere sistemi, telesekreterli çift hat telefon, saç kurutma makinası, büyüteçli ayna, dolap), geniş ve kullanışlı gardırop, ortopedik yatak ve yastıklar, doğal tekstil ürünleri, geniş ve konforlu çalışma alanı, cattle, wi-fi internet erişimi, data port, elektronik özel kapı sistemi ile farklılık yaratmaktadır.

Toplantı ve Seminerler: Özel iş toplantılarından konferanslara kadar tüm organizasyonlara ev sahipliği yapan farklı boyutlardaki 8 adet salonu, son teknoloji donanımı ile video konferanslar için ISDN BA hattından, kablolu ve kablosuz 20 mb hızında internet erişimine ve ups hattına kadar birçok konuda teknik altyapı desteği sağlamaktadır.Business center; iş adamlarına her türlü konfor ve kolaylığı sunmak üzere tasarlanmış mekanda büro imkanları bulunmaktadır.

Ulaşım: İstanbul Atatürk Havalimanı 5 km, CNR Fuar Merkezi 5 km, Tüyap Fuar Merkezi 17 km, Metrobus istasyonu 1,5 km mesafededir.

Otel Özellikleri:

Konumu: Şehir,

Otel Kategorisi: Lüks,

Otel Tipi: Otel,

Oda Özellikleri: Direkt Telefon, Küvetli Banyo, Duş / Wc, Tv, Uydu Tv, Minibar, Oda İçinde Kasa, Saç Kurutma Makinesi, Merkezi Klima,

Öne Çıkan Özellikleri: Aile,

Rekreasyon ve Spor: Türk Hamamı, Sauna, Masaj, Fitness Merkezi, Kuaför,

Servisler: Çocuk Bakımı, 24 Saat Oda Servisi, İnternet, Açık Otopark, Kuru Temizleme, Çamaşır ve Ütü Servisi,

Yeme ve İçme Alanları: Restoran, Bar,

Genel Özellikler: 24 Saat Ön Büro, Lobi, Merkezi Klima, Kapalı Havuz,

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile