Asya

Otium Hotel Zeynep – alternatif tatil

Bu konu Asya tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
Asya
Asya
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 5005
Yanıt Sayısı: 0
19 Mayıs 2021, 10:22

Otium Hotel Zeynep – alternatif tatil

Kara Gözlü
Otium Hotel Zeynep – alternatif tatil

[IMG]http://www.davraz.com/images/tatil_oteller/belek_otium_zeynep_ana.jpgdolunay

Otium Zeynep Hotel, Antalya şehir merkezine 40 km. mesafede Belek Sahilinde bulunmaktadır.

Otium Hotel Zeynep, 6 Villa, 4 dubleks suit, 8 junior suit, 4 jakuzili executive suit, 7 apart, kara ve deniz manzaralı 172 bungalov, kara ve deniz manzaralı 209 standard otel odası olmak uzere toplam 410 odadan oluşmaktadır.
Otelin 4 adet deniz manzaralı standart odası engelli müşteriler için tam donanımlıdır.

Otelde Bütün Odalarda merkezi ısıtma soğutma mevcuttur. Odalarda Mini-Bar, Uydu TV, Direk Hat Telefon, Balkon, Tuvalet ve küvetli banyo bulunuyor.

Otelin 3 adet a la carte restoranı, dünya mutfaklarından mönüsü, nefes kesici Akdeniz manzaraları ve kusursuz servisi ile Otium Hotel Zeynep müşterilerine unutulmaz tatlar sunmaktadır.

Restoranların dekorasyonundan müziğe kadar konukları için her şeyi düşünen deneyimli ekibi ile Otium Hotel Zeynep, SEDİR Restoran’da, Türk mutfağından özel seçmeler, LA LUNA’da, İtalyan lezzetleri ve ZEFİR Restoran’da, denizlerimizin leziz balık çeşitleri sunulmaktadır.

Otelin Ana Restoranı OTIUM RESTAURANT,Kapalı alanda 450, açık alanda 396 kişi olmak üzere Toplam 850 kişi kapasitelidir.

Otium Zeynep Otelde ayrıca gözleme ve ayran servisi yapılan yörük çadırı, keyif kahvesi, a la carte restoranlar, Sedir restoran ve Türk Mutfağı, La Luna İtalyan Restoran

Zefir Balık Restoranda lezzetli yemekler yiyebilirsiniz.

Otelde Balo Salonu Kongre merkezinde bulunmaktadır. Salonun toplam kapasitesi gala yemeği düzeninde 750-800 kişidir.

Otium Zeynep Otelde Otium Bar, Pool Bar, Beach Bar, ve La Notte Diskotekte içkinizi yudumlayıp eğlenebilirsiniz.

Otelin 700 kişi Kapasiteli yeni amfi tiyatrosunda müzikal şovlar,dans yarışmaları, stand up, oyunlar ve daha niceleri konuklar için düşünülmüştür.

AKTİVİTELER

Otium Otel Zeynep size otelden hiç ayrılmadan alışveriş yapabilme, farklı lezzetlere doyamayacağınız A la Carte restoranlarından, barlarından, açık hava diskosundan, yüzme havuzlarından faydalanabilirsiniz.

Modern fitness merkezinde form tutup, kapalı yüzme havuzunda rahatlamak, sağlık ve güzellik merkezi aktiviteleri sunulan diğer hizmetlerdir. Ayrıca gün boyu tenis, basketbol, plaj voleybolu, havalı tüfek, boccia, dart, bisiklet, aerobik, ve birçok motorlu ve motorsuz su sporları aktivitelerinden faydalanabilirsiniz. Gece ise animasyonlar ve diğer canlı performanslar ile vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.
Arzu ederseniz Otium Otel Zeynep’in yakınında bulunan binicilik ve golf kulüplerinin hizmetlerinden yararlanarak tatilinize değişik bir renk de katabilirsiniz.

HAVUZLAR

Acık yüzme havuzları;
700 m2, jakuzi kısmı ile.

Acık hava su kaydırakları;

300 m2.3 adet kaydırak

Kapalı yüzme havuzu:

140 m2, alt katta, ana restoranın karşısında sağlık ve güzellik merkezi yanında.

Çocuk havuzu;

40 m2, mini-klüp yanındadır.

Bütün havuzlar ileri teknoloji otomatik dezenfektasyon ekipmanı ile donatılmıştır.

SAĞLIK VE GÜZELLİK MERKEZİ

Yaz sezonunda havuz yanında, kış sezonunda alt katta bulunan sağlık ve güzellik merkezinde fitness salonu, Türk hamamı, sauna, şok havuzu ücretsiz olarak hizmet vermektedir. Havlu, soyunma odaları ve dolapları merkezde bulunmaktadır. Farklı masaj türleri, kese, cilt ve vücut bakımı gibi güzellik aktiviteleri ücretli olarak konuklarımızın hizmetindedir.

OYUNLAR VE SPOR

Tatil yaparken hem eğleneceksiniz, hem forma gireceksiniz, hem de diğer konuklarla kaynaşma imkanı verecek birçok oyun ve spor aktivitesine katılabileceksiniz.
Atari, Amerikan bilardo, tavla, domino, dama, okey, satranç, ve kâğıt oyunları gibi.

Spor Aktiviteleri

Toplam 3 sert zemin tenis kortu, yeşillikler arasında tenis tutkunlarını bekliyor. Tenis dersleri, raket, top kiralama ve saha ışıklandırması ücretli hizmetler arasında yer almaktadır. Masa tenisi, plaj voleybolu, basketbol, havalı tüfek, boccia, aerobik ve bisiklet kiralama diğer kara sporları arasında sunulan hizmetlerdir.

Su Sporları arasında ise;
Su topu, su jimnastiği, sörf, (sörf dersleri ücretli), yelkencilik (yelkencilik dersleri ücretli), su kayağı (ücretli), jet ski (ücretli), parasailling (ücretli), ve muz (ücretli) bulunmaktadır. Sörf ve yelkencilik için minimum yaş 16 olup yeterlilik belgelerinin sunulması gerekmektedir.

Mini Hippoo,Junior Hippoo,Teeny Hippoo

4-7 yaş arasındaki konuklarımız için Mini Hippoo, 8-12 yaş grubu için Junioor Hippoo ve 13-16 yaş grubu için Teeny Hippoo, bu yaş gruplarına özgü planlanmış yoğun aktivite seçenekleriyle tüm çocuk konukların beklentisine cevap verecek yeterliliktedir.

ANİMASYON

Neşeli, dinamik, eğlenceli, aktif bir animasyon canlılığı içerisinde geçecek bir tatil. Gün boyunca çeşitli havuz oyunları, yarışmalar, spor aktiviteleri, dans dersleri, geceleri şovlar, müzikaller, su balesi, Türk folklor oyunları, sihirbaz, sirk ve daha niceleri…

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile