Azize

Beraat Kandili Sözleri

Bu konu Azize tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
Azize
Azize
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 8698
Yanıt Sayısı: 0
20 Mayıs 2021, 11:27

Beraat Kandili Sözleri

Kara Gözlü
Beraat Kandili Sözleri

Bu gece Beraat gecesi. Dua edelim.. Yürekler bir atsın bu gecede, günahlarımız affolsun. iyi kandiller.

Beraat kandiliniz mübarek olsun..Bu günlerin feyzi üzerinize, Rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, Nuru Ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Beraat kandiliniz mübarek olsun..

Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun.Beraat kandiliniz mübarek olsun.

Ellerin Semaya, Dillerin Duaya, gönüllerin Mevlaya yöneldiği bu Mübarek Beraat geceni kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.

Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kainatın en güzel gülünün kokusunun üzerinizde olması temennisiyle Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun

Kalpler vardır sevgiyi paylaşmak için, insanlar vardır dostluğu yaşatmak için, kandiller vardır kutlamak ve af dilemek için.. Beraat kandiliniz mübarek olsun.

Mübarek aylara Selam olsun.. Selam olsun Ey Beraat.

Tüm Dualarınızın kabul olması dileğiyle.. Hayırlı kandiller.

Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek Beraat Kandilinizi kutlarım ALLAH’a emanet olun. Güzel kandiller.


—>: Beraat Kandili Sözleri

YaReN
Borçlarimizdan, ceza ve günahlarimizdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bagislayandir, unutmayalim.. Eller semaya kalkip, yürekler bir atinca bu gece, gözler sevinç yaslariyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualariniz kabul olsun!

Bu gece kulun yalvaris ve yakarislarini Yüce Mevla’ya sunacagi ve O’nun sonsuz affindan, merhametinden, iyiliginden bol bol yararlanacagi umut, huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz hayirli olsun!

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile