Ansiklopedi

yikama ve ütüleme sembolleri

Bu konu Ansiklopedi tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
Ansiklopedi
Ansiklopedi
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 4417
Yanıt Sayısı: 0
21 Mayıs 2021, 7:56

yikama ve ütüleme sembolleri

Hayat…
yikama ve ütüleme sembolleri

[IMG]http://www.ekolay.net/kadin/images/2008_SITE_IMG/yikamasembolleri42.gifdolunay
[IMG]http://www.ekolay.net/kadin/images/trans.gifdolunay
Yıkama sembolleri [IMG]http://www.ekolay.net/kadin/images/2008_SITE_IMG/yikamasembolleri01.gifdolunay Makine Yıkama, Normal Ürün, bu amaç için yapılmış bir makinede en sıcak su ile, detarjan veya sabun kullanılarak yıkanabilir ve çalkalama yapılabilir. [IMG]http://www.ekolay.net/kadin/images/2008_SITE_IMG/yikamasembolleri02.gifdolunay Makine Yıkama, Soğuk Başlangıç suyu sıcaklığı 30C veya 65F ile 85F’ı geçemez. [IMG]http://www.ekolay.net/kadin/images/2008_SITE_IMG/yikamasembolleri03.gifdolunay Makine Yıkama, Ilık Başlangıç suyu sıcaklığı 40C veya 105F’ı geçemez. [IMG]http://www.ekolay.net/kadin/images/2008_SITE_IMG/yikamasembolleri04.gifdolunay Makine Yıkama, Sıcak Başlangıç suyu sıcaklığı 50C veya 120F’ı geçemez [IMG]http://www.ekolay.net/kadin/images/2008_SITE_IMG/yikamasembolleri05.gifdolunay Makine Yıkama, Sıcak Başlangıç suyu sıcaklığı 60C veya 140F’ı geçemez. [IMG]http://www.ekolay.net/kadin/images/2008_SITE_IMG/yikamasembolleri06.gifdolunay Makine Yıkama, Sıcak Başlangıç suyu sıcaklığı 70C veya 160F’ı geçemez. [IMG]http://www.ekolay.net/kadin/images/2008_SITE_IMG/yikamasembolleri07.gifdolunay Makine Yıkama, Sıcak Başlangıç suyu sıcaklığı 95C veya 200F’ı geçemez. [IMG]http://www.ekolay.net/kadin/images/2008_SITE_IMG/yikamasembolleri08.gifdolunay Makine Yıkama, Ütüsüz Ürün, düşük sıkma yapılmadan önce soğuk çalkalama yapılarak veya soğutularak, ütüsüz saklamaya ayarlı olarak makinede yıkanabilir. [IMG]http://www.ekolay.net/kadin/images/2008_SITE_IMG/yikamasembolleri09.gifdolunay Makine Yıkama, Hafif ve Hassas Hassas parçalar için ürün makinede hafif çalkalama ve/veya düşük zamana ayarlı olarak yıkanabilir. [IMG]http://www.ekolay.net/kadin/images/2008_SITE_IMG/yikamasembolleri10.gifdolunay Elde Yıkama Ürün su, deterjan veya sabun kullanarak ve hafif el hareketleriyle elde yıkanabilir. [IMG]http://www.ekolay.net/kadin/images/2008_SITE_IMG/yikamasembolleri11.gifdolunay Yıkanmaz Ürün hiçbir işlem ile güvenli olarak yıkanamaz. Genellikle kuru temizleme talimatı ile birlikte bulunur.

Ağartma sembolleri [IMG]http://www.ekolay.net/kadin/images/2008_SITE_IMG/yikamasembolleri12.gifdolunay İhtiyaç Duyulduğunda Ağartma Yıkama prosesinde her türlü ticari ağartıcı kullanılabilir. [IMG]http://www.ekolay.net/kadin/images/2008_SITE_IMG/yikamasembolleri13.gifdolunay Gerek Duyulduğunda Klorsuz Ağartma Yalnızca klorsuz, renkliler için olan ağartıcılar ile yıkama yapılabilir. Klorlu ağartıcı kullanılamaz. [IMG]http://www.ekolay.net/kadin/images/2008_SITE_IMG/yikamasembolleri14.gifdolunay Ağartma Yapılmaz Ağartıcı ürünler kullanılamaz. Bu giysinin solmazlığı yada yapısal olarak ağartıcılara karşı direnci yoktur.

Kurutma sembolleri [IMG]http://www.ekolay.net/kadin/images/2008_SITE_IMG/yikamasembolleri15.gifdolunay Kurutma Makinesi, Normal Mümkün olan en sıcak ısı ayarıyla muntazaman bir kurutma makinesinde kurutulabilir. [IMG]http://www.ekolay.net/kadin/images/2008_SITE_IMG/yikamasembolleri16.gifdolunay Kurutma Makinesi, Normal, Düşük Isı Düşük ısı ayarının en fazlasıyla muntazaman bir kurutma makinesinde kurutulabilir. [IMG]http://www.ekolay.net/kadin/images/2008_SITE_IMG/yikamasembolleri17.gifdolunay Kurutma Makinesi, Normal, Orta Isı Orta ısı ayarının en fazlasıyla muntazaman bir kurutma makinesinde kurutulabilir. [IMG]http://www.ekolay.net/kadin/images/2008_SITE_IMG/yikamasembolleri18.gifdolunay Kurutma Makinesi, Normal, Yüksek Isı Yüksek ısı ayarının en fazlasıyla muntazaman bir kurutma makinesinde kurutulabilir. [IMG]http://www.ekolay.net/kadin/images/2008_SITE_IMG/yikamasembolleri19.gifdolunay Kurutma Makinesi, Normal, Isı Yok Isı olmadan veya yalnızca hava sirkülasyonu ayarında muntazaman bir kurutma makinesinde kurutulabilir. [IMG]http://www.ekolay.net/kadin/images/2008_SITE_IMG/yikamasembolleri20.gifdolunay Kurutma Makinesi, Normal, Ütü İstemez Bir kurutma makinesi yalnızca ütü istemez ayarında muntazaman kullanılabilir. [IMG]http://www.ekolay.net/kadin/images/2008_SITE_IMG/yikamasembolleri21.gifdolunay Kurutma Makinesi, Hafif Bir kurutma makinesi yalnızca hafif ayarında muntazaman kullanılabilir. [IMG]http://www.ekolay.net/kadin/images/2008_SITE_IMG/yikamasembolleri22.gifdolunay Makinede Kurutulmaz Bir kurutma makimesi kullanılamaz. Genellikle başka bir kurutma metodu sembolü ile birlikte bulunur. [IMG]http://www.ekolay.net/kadin/images/2008_SITE_IMG/yikamasembolleri23.gifdolunay Telde Kurutma Nemli giysiyi içerde veya dışarda tele veya başka bir yere asılarak kurutulmalıdır. [IMG]http://www.ekolay.net/kadin/images/2008_SITE_IMG/yikamasembolleri24.gifdolunay Sıkmadan Kurutma Damlayan yaş giysiyi içerde veya dışarda, tele veya başka bir yere elle düzeltmeden olduğu gibi as. [IMG]http://www.ekolay.net/kadin/images/2008_SITE_IMG/yikamasembolleri25.gifdolunay Sererek Kurutma Kurutmak için yatay olarak ser. [IMG]http://www.ekolay.net/kadin/images/2008_SITE_IMG/yikamasembolleri26.gifdolunay Gölgede Kurutma Genellikle suyu sıkılmadan veya elle asarak kurut. Güneş ışığından koru¤¤¤¤¤ kurut

Dikkat sembolleri [IMG]http://www.ekolay.net/kadin/images/2008_SITE_IMG/yikamasembolleri27.gifdolunay Sıkma Yapılmaz Sıkma Yapılmaz

Ütü sembolleri [IMG]http://www.ekolay.net/kadin/images/2008_SITE_IMG/yikamasembolleri28.gifdolunay Ütü, Her Sıcaklık, Buharlı veya Kuru Düzenli ütü gerekli olabilir ve mümkün olan her ısıda, buharlı veya buharsız ütü yapılması kabul edilebilir. [IMG]http://www.ekolay.net/kadin/images/2008_SITE_IMG/yikamasembolleri29.gifdolunay Ütü, Düşük Düzenli ütüleme, buharlı yada yalnızca düşük ısıda ( 110C, 230F ) yapılabilir. [IMG]http://www.ekolay.net/kadin/images/2008_SITE_IMG/yikamasembolleri30.gifdolunay Ütü, Orta Düzenli ütüleme, buharlı yada yalnızca orta ısıda ( 150C, 300F ) yapılabilir. [IMG]http://www.ekolay.net/kadin/images/2008_SITE_IMG/yikamasembolleri31.gifdolunay Ütü, Yüksek Düzenli ütüleme, buharlı yada yalnızca yüksek ısıda ( 200C, 290F ) yapılabilir. [IMG]http://www.ekolay.net/kadin/images/2008_SITE_IMG/yikamasembolleri32.gifdolunay Buhar Kullanılmaz Buharlı ütüleme giysiye zarar verecektir, fakat önerilen ısı ayarında da düzgün kuru ütüleme kabul edilebilir. [IMG]http://www.ekolay.net/kadin/images/2008_SITE_IMG/yikamasembolleri33.gifdolunay Ütü Yapılmaz Bir ütü ile düzeltme yapılamaz parça.

Kuru temizleme sembolleri [IMG]http://www.ekolay.net/kadin/images/2008_SITE_IMG/yikamasembolleri34.gifdolunay Kurutemizleme Her türlü çözücü ile kurutemizleme yapılabilir. Genellikle uygun kurutemizleme yöntemindeki diğer kısıtlamalarla. [IMG]http://www.ekolay.net/kadin/images/2008_SITE_IMG/yikamasembolleri35.gifdolunay Kurutemizleme, Her Türlü Çözücü Yalnızca petrol bazlı çözücülerle kurutemizleme yapılır. Genellikle diğer kısıtlamalarla kullanılır. [IMG]http://www.ekolay.net/kadin/images/2008_SITE_IMG/yikamasembolleri36.gifdolunay Kurutemizleme, Yalnızca Petrol Bazlı Çözücüler Trikloretilenden başka her solventle kurutemizleme güvenle yapılabilir. [IMG]http://www.ekolay.net/kadin/images/2008_SITE_IMG/yikamasembolleri37.gifdolunay Kurutemizleme, Kısa Program A, P, veya F çözücü tanımlamalarıyla kullanılabilir. [IMG]http://www.ekolay.net/kadin/images/2008_SITE_IMG/yikamasembolleri38.gifdolunay Kurutemizleme, Düşük Nem A, P, veya F çözücü tanımlamalarıyla kullanılabilir. [IMG]http://www.ekolay.net/kadin/images/2008_SITE_IMG/yikamasembolleri39.gifdolunay Kurutemizleme, Düşük Isı A, P, veya F çözücü tanımlamalarıyla kullanılabilir. [IMG]http://www.ekolay.net/kadin/images/2008_SITE_IMG/yikamasembolleri40.gifdolunay Kurutemizleme, Buharsız A, P, veya F çözücü tanımlamalarıyla kullanılabilir. [IMG]http://www.ekolay.net/kadin/images/2008_SITE_IMG/yikamasembolleri41.gifdolunay Kurutemizleme Yok Giysi ticari kurutemizleme yapılamaz.

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile