admin

Kurtlar Vadisi Pusu Ruhun Deşifresi Adlı Yeni Kitap (Mehmet Ali Bulut)

Bu konu admin tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
admin
admin
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 12501
Yanıt Sayısı: 0
22 Mayıs 2021, 2:03

Kurtlar Vadisi Pusu Ruhun Deşifresi Adlı Yeni Kitap (Mehmet Ali Bulut)

Lindsey
Kurtlar Vadisi Pusu Ruhun Deşifresi Adlı Yeni Kitap (Mehmet Ali Bulut)

[IMG]http://blog.ozbilen.org/wp-content/uploads/ruhun-de%C5%9Fifresi.jpgdolunay

Ruhun Deşifresi Kurtlar Vadisi Pusu, Kurtlar Vadisi Ruhun Deşifresi Kitabı, Mehmet Ali Bulut Ruhun Deşifresi kitabı ve Özeti Hakkındaki Bilgiler.
Kurtlar Vadisi Pusu 83. bölümde kitap furyası!

Kurtlar Vadisi Pusu’nun son 2 bölümünde bol bol kitap reklamları olması dikkat çekti. Geçen hafta ‘Bozkırın Sırrı’ bu hafta da ‘Ruhun Deşifresi’ kitabı gösterilmesi gözlerden kaçmadı…

Kurtlar Vadisi Pusu’da son 2 bölümde Polat’ın ve eşi Ebru’nun bol bol kitap okuması, izleyicilerin de iştahını kabartmışa benziyor. Kurtlar Vadisi Pusu’nun resmi web sitesinde de yayımlanan, geçen bölümde Polat Alemdar’ın okuduğu Ahmet Turgut’un kitabı ‘Bozkırın Sırrı/Türk Peygamber’ kitabı satış rekorları kırmıştı.

Vadi’nin 83. bölümünde de yine bu kitap ile birlikte bir kitap reklamı daha yapıldı. Mehmet Ali Bulut’un Kitabı ‘Ruhun Deşifresi’, Polat Alemdar’ın eşi Ebru’nun okuma listesinde olan ilk kitap olarak gözlere çarptı.

Ülkemizde, gelişmiş düzeydeki ülkelere oranla kitap satışının kişi başına oldukça düşük olması, Kurtlar Vadisi Pusu gibi dizilerde de kitap okuma alışkanlığının ön plana çıkartılması şüphesiz bu oranı arttıracaktır. Bu tarzda ilgi gören televizyon programlarında sürekli buna benzer uygulamalarla karşılaşmak ülkemize, şüphesiz olumlu bir şekilde geri dönüşüm sağlayacaktır.

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile