Azize

0.facebook.com , Cepten Bedava Facebook a Nasıl Girili-Cep Telefonundan Facebook a Ücretsiz Bağlanma-Telefondan Ücretsiz Face

Bu konu Azize tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
Azize
Azize
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 8698
Yanıt Sayısı: 0
20 Mayıs 2021, 10:41

0.facebook.com , Cepten Bedava Facebook a Nasıl Girili-Cep Telefonundan Facebook a Ücretsiz Bağlanma-Telefondan Ücretsiz Face

Rosalinda
0.facebook.com , Cepten Bedava Facebook a Nasıl Girilir?

0.facebook.com
Cep Telefonundan Facebook a Ücretsiz Bağlanma
Telefondan Ücretsiz Face

Facebook Kullanıcılarına müjdeli haber. Artık cep telefonunuzdan 0.facebook.com adresine bağlanarak hiçbir ücret ödemeden facebookta gezinebilecekler.

[IMG]http://img341.imageshack.us/img341/9898/ceptenfacebook.jpgdolunay

Turkcell sponsorluğunda kullanıma sunulan 0.facebook.com ile Turkcell aboneleri, cep telefonlarından hiçbir bir bağlantı ücreti ödemeden Facebook’a erişip, her an arkadaşları ve sevdikleriyle bağlantıda kalabilecek.

Fotoğraf ve grafiklerin link olarak yer aldığı sitede, herhangi bir fotoğrafın linkine tıklayan kullanıcılar, standart siteye yönlendirildiklerine dair bir bilgilendirme görecekler.

Ftoğraf ve benzeri içerikleri standart mobil siteden bağlantı ücreti ödeyerek görüntülemek isteyenler için ise Turkcell birbirinden uygun cepten internet paketleri ve günlük kullanım kampanyaları sunuyor. Günlük kampanyalar dahilinde tüm Turkcell’liler günde 3 TL, gençTarife’liler ise sadece 50 Kuruş’luk internet kullanımı yaptıklarında herhangi bir başvuru gerekmeksizin gün sonuna kadar 15 MB ücretsiz kullanım hakkı kazanıyorlar. Abonelerin kullanım yaptıkları her gün otomatik olarak faydalanabilecekleri bu kampanyada hediye edilen 15 MB, günde üç binden fazla Facebook sayfası gezmeye yeterli oluyor.

Yine Avea aboneleri de daha hızlı erişim için geliştirilen 0.facebook.com’a tamamen ücretsiz olarak erişebiliyor.

0.facebook.com sitesine WAP bağlantı noktasından ücretsiz erişebilecek olan Avea aboneleri, böylelikle Facebook üzerinden arkadaşlarına ve ailelerine, herhangi bir mobil internet tarayıcı üzerinden internet ücreti ödemelerine gerek kalmadan bağlanabilecekler.
Facebook mobil sitesi m.facebook.com’un daha hızlı, yeni ve hafif bir versiyonu olan 0.facebook.com sitesi, daha hızlı erişim için geliştirildi. Herhangi bir görsel ya da fotoğrafa yer verilmeyen 0.facebook.com sayfaları, Avea ağındaki performans için tasarlandı. Facebook’taki fotoğraflara, 0.facebook.com’dan da kolayca erişilebiliyor. Herhangi bir fotoğrafın görüntülenmesi için, abonelerin fotoğrafa giden linke tıklamaları yeterli oluyor. Aboneler, fotoğraf görüntülemek için, 0.facebook.com sitesinden ayrıldıklarında bilgilendiriliyor ve 0.facebook.com sitesinden çıkıp fotoğraf görüntülediklerinde standart internet tarifeleri üzerinden ücretlendiriliyorlar.

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile