admin

Takunyalı Führer – Ergün Poyraz

Bu konu admin tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
admin
admin
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 12501
Yanıt Sayısı: 0
22 Mayıs 2021, 2:03

Takunyalı Führer – Ergün Poyraz

Hayat…
Takunyalı Führer – Ergün Poyraz
[IMG]http://www.odatv.com/images/2019_09/2019_09_14/ergun-poyrazin-buyuk-hatasi–1409101200_l.jpgdolunay 
· Togan Yayıncılık
· Basım Tarihi : 07 – 2019
· ISBN : 9789944337250
· Sayfa Sayısı : 548
· Etiket Fiyatı : 20.00 TL

İsyana katılan aileden mi geliyor?
Rumlar neden "Bizim çocuk Erdoğan" diyor?
İktidarında, Ayasofya açılacaktı, kilise açıldı, cami ve Kur’an kursu yıkıldı.
Mehdiliğe mi soyundu?
Tayyip hakkında Türk değil diyen başdanışmanı.
Yırtık ayakkabı giydiği günlerden 3 bin dolarlık ayakkabıya.
Satılan değerlerimiz.
Kur’an bülbülü olarak lanse edilmesine rağmen, Kur’an dersinden kaç aldı?
Amerikalıların çaylağı ve "At sineği."
Tayyip’in üç çocuk istemini üzerine alan kadın bakan. (?)
Hümeyni özlemcisi Türkler kim?
Hizbullah ve İBDA-C ile dans!..
MİT, Tayyeap’i seviyor mu?..
Tayyip’in en yakınındaki uyuşturucu kaçakçıları.
Tayyip’in önünü açan cinayetler.
Tayyip’in küresel teröristlerle bağlantıları.
Hablemitoğlu cinayetinin bilinmeyenleri.
Otoriteye boyun eğen "hiddetli kasımpaşalı" ve daha fazlası.

Caner Taşpınar –Aydınlık- = TAKUNYALI FÜHRER (özet)



Silivri Cezaevi kitap üretim merkezi haline dönüşüyor. Ergenekon tertibiyle yargılanan sanıklardan Ergün Poyraz’ın yeni kitabı “Takunyalı Führer” temmuz ayında Togan Yayıncılık’tan çıktı. Cezaevinde yazdığı ikinci kitabında Poyraz, Tayyip Erdoğan’ı Milli Mücadele Yıllarında Kuvayı Milliye’ye karşı isyan etmiş olan dedesi, Eşkıya Bakatalı Teyup’ten başlayarak anlatıyor.

Çocukluğu okul yılları ve günümüze dek yaşadığı olayları ayrıntılı olarak incelemiş. Kitap, Erdoğan’ın faşizan tutumunu sosyolojik olarak ortaya koyuyor. Devlet adamı olarak Tayyip Erdoğan ile Adolf Hitler arasında çarpıcı benzerlikler neredeyse şematik olarak okura sunulmuş.
Tayyip Erdoğan’ın 1800′lü yıllarda Rize’de bulunan sülalesinin adı “Bakatoğlu”. Bakatoğlu, isyancı anlamına geliyor.1934 soyadı kanununa dek Erdoğan ailesi tarafından Bakatoğlu adı kullanılmış. Bakatoğlu çetesinin tarih sahnesine çıkışı kitapta şöyle anlatılıyor: “

1918-1919 yıllarında Gürcüler ve Ermeniler yanlarına Rumları da alarak Türkleri bertaraf etme, Rize ve çevresinde kendilerince bir devlet kurma hayaliyle yine Gürcülerin maddi desteği altında günlük bir gazete yayımlanmaya başlıyordu” Bu gazeteyle faaliyetlerine başlayan Gürcüler “İslami Gürcistan” sloganıyla kısa sürede yanlarına yobaz gericileri toplamıştı.
Aynı zamanda Kuvayı Milliye’ye silah doğrultan vatan haini Sarıyana çetesi, Abacıyand çetesi ve Bakatoğlu Çetesi de Gürcülerin yanında yerini alıyordu.
Erdoğan’ın Anne tarafından Batum göçmeni bir Gürcü Yahudi’si ve Baba tarafında Cumhuriyet öncesi Rumca adıyla “Pilihoz” köyünden eşkıya Bakatalı Teyup’un torunu bir Rum çocuğu olduğu Kitapta belgeleriyle anlatışmış.

HİTLER’İN İZİNDE…
Ergün Poyraz, çarpıcı örnekler sunarak Erdoğan ile Hitler benzerliğini belirginleştiriyor. Hitler’in totaliter Faşist rejimi yaratırken izlediği yöntem ile Erdoğan’ın faşist rejim arzusuyla gerçekleştirdiği icraatlar arasında ki yakınlığa birlikte göz atalım. ” Almanya da Weimar Cumhuriyeti’ni kim yıktı. Adolf Hitler. Hitler’in kurduğu Cumhuriyetin adı neydi. Demokratik Cumhuriyet. Hitler’in parlamento darbesiyle kurduğu bu Cumhuriyet’in silah gücü neydi.
Polisler. Hitler’i diktatör yapacak yasalara ve uygulamalara mecliste karşı çıkan kimdi. 88 Sosyal Demokrat Milletvekili. Hitler’in arkasında ki meclis gücü neydi. 441 Milletvekili. Hitler’e karşı çıkan basının ve muhalefetin başına ne geldi. Hepsi cezaevine tıkıldı. Hitler’in Reichstag Yangını gibi provokasyonlarda kandırıp ele geçirdiği son kurum hangisiydi. Alman Ordusu.
“BELGELERİ ARINÇ’TAN ALDIM…”
Ergün Poyraz Tayyip’in Almanya da Türklüğü aşağılayan konuşmasının kasetini, Bülent Arınç’ın Konya’da laik demokratik Cumhuriyet aleyhine yaptığı konuşmaların kasetini ve belgelerini DGM savcılarına verdikten sonra haklarında soruşturma açılmıştı. Tutuklanma korku ve telaşı ile Tayyip
Erdoğan ve Bülent Arınç, kendi sözlerini inkâr edip ” Bunlar akıllı adam sözleri değil” bile diyebilmişlerdi. Bu gelişmelerden sonra Poyraz, Arınç’ın görüşme talebinde bulunduğunu ifade ediyor.
Ankara’da bir nargile Kafede gerçekleşen görüşmeyi Poyraz şöyle anlatıyor; ”
Arınç yaptığımız bu görüşmede kendisi ile değil, Hoca yani Erbakan ve Tayyip ile uğraşmamı istiyor, birçok belge ve bilgi de veriyordu. Arınç bizim hemşeri olduğumuzu vurgulayarak, kendisi ile uğraşmamamı tekrar tekrar istiyordu….
Caner Taşpınar Aydınlık
5 Eylül 2019

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile