admin

Beni Kandıramazsın – Kate Harrison

Bu konu admin tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
admin
admin
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 12501
Yanıt Sayısı: 0
22 Mayıs 2021, 2:03

Beni Kandıramazsın – Kate Harrison

Hayat…
Beni Kandıramazsın – Kate Harrison
[IMG]http://rsm.turkboard.us/data/media/3/75283.jpgdolunay
· Epsilon Yayınevi
· Basım Tarihi : 09 – 2019
· ISBN : 9789944823180
· Sayfa Sayısı : 355
· Çevirmen : Yıldız Vurgun

Yaşamak için alışveriş yaptığınızı hayal edin, sıfır beden modasını hedef alın ve satış asistanı kızları ele geçirdiğinizi düşünün. Gizemli müşterinin dünyasına hoş geldiniz!

Kocası tarafından terk edilen, çiçeği burnunda anne Emily, kendisinin doğum sonrası göbeği ve doğum sonrası bütçesiyle dalga geçen, dal gibi, incecik satıcı kızlardan intikam almak istiyor. Ama şişmanlığın da kendine özgü avantajları var tabii. Özellikle bir gizli kamera söz konusuysa!

Mağazacılık işine gönülden bağlı mağaza müdürü Sandie, hırslı bir satış asistanı tarafından oyuna getiriliyor. Tutkusunu sürdürmesinin tek yolu, gizli alışveriş!

Büyüleyici dul Grazia ise banka hesabının giderek küçülmesine karşın ışıltılı hayatından vazgeçemiyor. Ne kadar çok şey alırsa, kocasının ardından tuttuğu yas o kadar hafifleyecek sanki.

Onlar Charlie’nin alışveriş melekleri… Aslında aşklarıyla, yalnızlıklarıyla, tutkularıyla, dertleriyle içimizden birileri… Bakalım kimi zaman cennetten, kimi zaman da cehennemden gönderilen görevlerin üstesinden gelebilecekler mi?

“Yaşamın ve aşkın iniş çıkışlarını anlatan bu kitabı okuduktan sonra, bir anda önce sokağa çıkıp kitaptaki karakterlerden biriyle tanışmayı isteyeceksiniz.”
Chris Manby

“Bu sana yakışmıyor, Farah Fawcett.” Will, üçümüze de Charlie’nin Melekleri’nin isimlerini takmıştı. Önceleri çok saçma gelmişti bu; ama şimdi Farah olmak hoşuma gidiyordu. Sandie, akıllı olan Kate Jackson. Grazia ise sokakları çok iyi bilen Jacklyn Smith. “Neyse, üç meleğim iş başında olduğu sürece endişelenecek bir durum yok. Usta Frederick’i de unutmayalım.”
Hemen arkasında Grazia ve Freddie sendeleyerek bize doğru geliyorlardı. Will oğlumun elini tutmak için uzandığından, onun tombul ellerini kendi geniş avucu içine aldığında, gördüğüm manzara dayanılacak gibi değildi.

Tek istediğim bir aileydi: Duncan, ben ve bebek. Üç kişilik. Bu aşkın her şeyi yenebileceğine inanmıştım. Sınıfın yakışıklısı ve küçük deniz kızı sonsuza dek mutlu yaşayacaklardı. Çünkü masallarda hep böyle olmuştu. Ama şimdi anlıyorum ki bu gerçek aşk bile değildi. Will yakışıklı değildi, yani Duncan’ın olduğu gibi değil. Buna rağmen, şakalarına ve kıyafetine bakmaksızın bu adam için hissettiklerim, sanki yetişkin birinin yaşayacağı türden bir aşktı….

Günümüz kadınını anlatan, eğlenceli ve duygusal romanlarıyla büyük bir hayran kitlesi edinen ve çok satanlar listelerinden inmeyen Kate Harrison, yazmaya başlamadan önce televizyon programcılığı yapıyordu. Harrison halen Londra’da yaşıyor.

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile