admin

Gündüz Güzeli – Belle De Jour

Bu konu admin tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
admin
admin
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 12501
Yanıt Sayısı: 0
22 Mayıs 2021, 2:03

Gündüz Güzeli – Belle De Jour

Hayat…
Gündüz Güzeli – Belle De Jour
Belle De Jour Gündüz Güzeli kitap tanıtımı – kitap özeti

Kitabın künyesi

Gündüz Güzeli
Belle De Jour

Goa Basım Yayın

» Roman
Fiyatı : 15,00 TL
Eylül 2019,
304 sayfa,
ISBN: 9786054353286

Kitap hakkında

Bu işte bir-iki şey öğrendim:

On iki yaşında çocukların seksi çizmeler, ninelerinse parıltılı mini elbiseler giydiği bir dünyada, Heathrow’da otele giren bir fahişeyi ayırt etmenin en iyi yolu, özel tasarım takım giymiş bayanı bulmaktır.

Belle de Jour, Londra’da çalışan yüksek sınıf bir telekızın yazarlık adıdır. Bu kitapta okuyacaklarınız da onun öyküsü. 2003 yazından 2004 sonbaharına kadar, Belle bu alanın içindeki ve dışındaki günlük ma¬ceralarını dürüst, komik ve ödül kazanan bir internet günlüğünde tuttu. Şimdi Belle, Mahrem Ma¬ce¬ra¬la¬rında, bu günlük yazılarını inceden inceye işliyor, nasıl hayat kadını olduğunu, para için seks yap¬manın ne¬ler hissettirdiğini ve ‘iş’ için en iyi külotların nereden alınabileceğini açıklıyor. Martin Amis’in edebi de¬ğerlerini çıplak müşterilerle tartışmaktan, lüks otellere gizlice kırbaç sokmaya kadar, yüksek sınıf seks ti¬caretinin kural tanımayan hikâyesini ve sıradışı bir kadının gizli hayatının içyüzünü bulacaksınız bu kitap¬ta. Belle’in öyküsü, TV’ye de uyarlanmış, 2007-2008 yıllarında İngiltere’nin ITV2 kanalında, ‘Secret Di¬ary of a Call Girl’ (Bir Telekızın Gizli Güncesi) adıyla yayınlanmış, Belle’i Hannah Baxter canlandırmıştı.

“Belle doğuştan bir internet günlükçüsü, zekâ dolu ve özlü bir tarzı var, içtenlik ve mesafe tam kıvamında… İnsanı eğlendirme değeri çok büyük çünkü seks hakkında yazarken zekâdan taviz vermiyor.”

Kitap kapağı

[IMG]http://www.ilknokta.com/urun/G/112892.jpgdolunay

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile