admin

Açılım Fiyaskosu – Ayhan A.Kamel

Bu konu admin tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
admin
admin
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 12501
Yanıt Sayısı: 0
22 Mayıs 2021, 1:59

Açılım Fiyaskosu – Ayhan A.Kamel

Hayat…
Açılım Fiyaskosu – Ayhan A.Kamel

Açılım Fiyaskosu Kitap Özet – Ayhan A.Kamel Kitapları – Açılım Fiyaskosu Kitap Tanıtım – Açılım Fiyaskosu Kitap Fiyatı – İndirimli Kitap Açılım Fiyaskosu

Kitap Özet

Hükümetin ulusal davalarda ilan ettiği açılım politikasının fiyasko ile sonuçlanmakta olduğu görülmektedir. KÜRT SORUNU fevkalade nazik bir konu olup ilan edilen açılımın giderek Türk halkının ayrışmasına ve ülkenin parçalanmasına yol açabilecek bir mahiyet kazanması olasılık dışı değildir. ERMENİ AÇILIMINDAN esasen bir sonuç beklenemez. Büyük devletlerin Kafkaslardaki çıkar çatışmaları dolayısıyla Yukarı Karabağ sorununun kısa zamanda çözümlenebileceğini sanmıyorum.

Türkiye ve Kıbrıs Türk’ünün tüm çabalarına rağmen yarım asrı aşan bir süreden beri bir türlü çözümlenemeyen KIBRIS SORUNUNDA yapılan açılımdan da, Annan planını reddetmelerine rağmen AB’nin desteğini de arkasına alan Rum-Yunan ikilisinin AB ile yürütmekte olduğumuz müzakereleri tıkayarak ülkemizi yaşamsal çıkarlarımızdan taviz vermeye zorlaması karşısında bir sonuç çıkması mümkün görünmemektedir.

[IMG]http://www.kitapturk.com/images/book/102019/76349.jpgdolunay

Açılım Fiyaskosu

Ayhan A.Kamel
· Yeniyüzyıl Yayınları
· Basım Tarihi : 10 – 2019
· ISBN : 9786055857219
· Sayfa Sayısı : 144
· Etiket Fiyatı : 12.00 TL

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile