Didem

Bir Firma E-mailinde Hangi Bilgiler Yer Almalı?

Bu konu Didem tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
Didem
Didem
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 3434
Yanıt Sayısı: 0
19 Mayıs 2021, 9:49

Bir Firma E-mailinde Hangi Bilgiler Yer Almalı?

ayşenur
Bir Firma E-mailinde Hangi Bilgiler Yer Almalı?

Firmanızın e-mail adreslerinden biriyle e-mail gönderirken, biraz daha profesyonel olun. Çünkü, kişisel değil, şirketinizle bir iş yapıyorsunuz. Unutmayın, siz ne kadar profesyonel olursanız, iletişim kurduğunuz kişilerin size olan saygısı o düzeyde artacaktır!

Firma antetinizle veya düz olarak göndermiş olduğunuz bir e-mailin içeriğinde olması gereken beş şeyi sıralayalım:
1. İsminiz: Kesinlikle yazılmalı. Firma adına konuşsanız bile, kendi adınız yer almalı.
2. Mevkiiniz: Firmada göreviniz ne? Yönetim kurulu başkanı mı? Firmanın ortağı mısınız? Yönetici veya proje müdürü müsünüz? Şirkedeki ünvanınız, e-mailde yer almalı!
3. Firmanın İsmi: E-maillerinizde firmanıza ait antet olmasa bile, en azından firmanızın logosu e-mailde yer almalı. Logoda yoksa, firmanızın ismini elinizle yazmayı unutmayın!
4. Telefon No: Olmazsa olmazlardan bir diğeri!
5. Firmanızın iş adresi: E-mailiniz antetli ise, muhtemelen antette telefon numaranız ve adresiniz yer alacaktır. Antetli değilse, firmanızın bulunduğu yerin adresini de yazmanız, e-mailinizin profesyonelliğini arttıracaktır.
6. Web adresi: Firmanızın varsa web adresini de yazmayı unutmayın!
Eğer firmanıza ait bir web sitesi ve e-mail adresi yoksa ve Gmail, Yahoo gibi bedava e-mail adreslerini kullanıyorsanız ve firmanızın anteti, e-maillerinizde yer almıyorsa, yukarıda sıraladığımız bilgileri, e-mail adresinizde imza olarak ekleyebilirsiniz. Böylece, her e-mail için bu bilgileri ayrı ayrı eklemekten kurtulmuş olacaksınız. Bunun için farklı e-mail adreslerinde nasıl imza ekleneceğini, aşağıdaki yazılardan öğrenebilirsiniz!

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile