Asya

Eski Kurdelelerinizi Değerlendirin

Bu konu Asya tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
Asya
Asya
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 5005
Yanıt Sayısı: 0
19 Mayıs 2021, 9:44

Eski Kurdelelerinizi Değerlendirin

Jelibon
Eski Kurdelelerinizi Değerlendirin

İşinize yaramaz diye, dikiş kutusunun bir köşesinde duran kurdelelerinizi gizlendikleri yerden çıkarın. Eski kurdelelerinizle eşyalarınızı süsleyebilirsiniz.

Runnerları kurdele ile süsleyin
Eski kurdelelerinizle runner’ları süsleyebilirsiniz. Masanızın üzerinde duran düz, işlemesiz runner’ların kenarını eski kurdelelerinizle süsleyebilirsiniz. Runner’ı düz bir zemine yayın. Kurdelenizi ruuner’ın boyundan biraz fazla kesin. Daha sonra kurdeleyi runner kenarlarından bir – iki santim içte kalacak şekilde iple tutturun. Köşelere geldiğinizde fazla boyları birbiriyle fiyonk biçiminde birleştirin. Renkli ipler yardımıyla kurdelinizi runner’a dikin.
Runner’ın tüm kenarlarını süslemek yerine, püskül yaparak örtünün iki kenarından sarkıtabilirsiniz.
Çerçevelerinizi giydirin
Çerçevelerinizin daha şık gözükmesi için kenarlarını kurdele ile süsleyebilirsiniz. Çerçevenin arkasında duran ince levhayı çıkarın. Levhanın etrafını göz önünde bulundurarak kurdeleyi kesin. Levhanın kenarlarına kurdelenin enini düşünerek, kumaşı tutabilecek bir yapıştırıcı sürün. Daha sonra kurdeleyi yapıştırıcının üzerine yerleştirin. Yerleştirdikten sonra, iyice yapışması ve arasında hava boşluğu kalmaması için elinizle üstünden geçin. Çerçeve boyundan daha küçük boydaki fotoğrafınızı levhanın üzerine yerleştirip, yerine asabilirsiniz.

* Yapıştırıcının miktarının çok olmamasına dikkat edin. Fazla miktarda sürülen yapıştırıcı, kumaşı üstüne koyduğunuzda etrafından taşar.

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile