aile

Amerikanın Önemli Şehirleri

Bu konu aile tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
aile
aile
Bağımlı
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 4612
Yanıt Sayısı: 0
21 Mayıs 2021, 7:46

Amerikanın Önemli Şehirleri

YaReN
Amerika Önemli Şehirleri,
Amerikanın Önemli Şehirleri hangileridir,
Amerikanın Önemli Şehirlerinin listesi

LOS ANGELES, NEW YORK, WASHINGTON, SAN FRANSISCO, CHICAGO, FLORIDA

Orlando
Büyülü diyarlarda eğlenmek isteyenlerin şehri Orlando’yu her yıl 40 milyon kişi ziyaret eder.

Las Vegas
Nevada eyaletinde bulunan Las Vegas, Amerika’nin en çok ziyaret edilen şehirlerinden biri olup, 24 saat canlı ve dinamiktir.

San Diego
San Diego’nun bir çok ünlü yerini, Traffic filminde La Jolla’yi, bir sinema klasiği olmuş Top Gun filminde Miramar Askeri Hava Alanı’nı belki gördünüz.

Chicago
Chicago, Illinois eyaletinin Michigan gölü kıyısında kurulmuş olan, Amerika’nin üçüncü büyük ve Orta Batı’nın en büyük şehridir.

New York City
New York eyaletinde bulunan New York City, Amerika’nin en büyük şehri ünvanına sahip 24 saat canlı ve dinamik bir şehirdir.

Los Angeles
Los Angeles… dünyaya sinemayı sunan şehir. Hayalleri yaptığı kadar hayalleri yıkan, verdiği kadar alan, göğsünü Pasifik Okyanusu’na, sırtını ise dağlara vermiş bir şehir.

Washington D.C.
Amerika denilince akla ilk gelen görüntü New York’daki ünlü Özgürlük Anıtı ise ikincisi de beyaz kubbeli yapı olarak da tanınan ve deyim yerindeyse Amerika’nin alamet-i farikası olarak bilinen Washington D.C.’deki "Capitol Hill" dir.

San Francisco
San Francisco körfezine, Golden Gate köprüsüne ve Pasifik Okyanusu’na bakan evler, rengarenk bir kültür, dünyanın tartışmasız en iyi restoranları ve iki taş atımı ötede rüya güzellikte şehirler…

Boston
New England Bölgesi’nin Massachusetts eyaletinde bulunan Boston şehri, hem kültürel hem de tarihsel geçmişi ile Amerika’nın önemli şehirleri arasında yer alıyor.

Miami
Florida eyaletinin gözde şehirlerinden biri olan Miami, Amerika’nin diğer şehirlerinin klasik yapısına oranla farklı görüntülere ve kültürlere sahip tri-ethnic bir şehirdir.

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile