Asya

Türkiye ile ilgili fıkra

Bu konu Asya tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
Asya
Asya
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 5005
Yanıt Sayısı: 0
19 Mayıs 2021, 9:47

Türkiye ile ilgili fıkra

YaReN
Türkiye ile ilgili fıkra

Yalan Yarismasi Fıkrası

Uluslararasi yalan atma yarismasinda uc ulke finale kalir, Almanya, Fransa ve Turkiye… Turkiye´yi temsilen de Nam-i Kemal oradadir. Juri yarisma konusunu ortaya atar: "Batan bir gemidekileri nasil kurtarirsiniz?" once Alman Palavraci dizer yalanlari: – "Ben cok iyi bir yuzucuyumdur. Gemideki butun insanlari yarim saat gibi kisa bir surede gide-gele, gide-gele karaya tasirim." – "ohaaa" der Fransiz ve bu sefer o baslar: – "Ben de sicarak buyuk bir ada olustururum ve insanlari o adaya cikartarak kurtaririm!" Sira Nam-i Kemal’dedir oda okkali bir yalan soyler: – "Bende de oyle bir "sey" var ki onu soyle gemiden karaya dogru bir uzattim mi kopru olur ve bu insanlari kopruden gecirir kurtaririm." – "Cusss…" der Fransiz, "hic o kadar buyuk sey olur mu?" Bizimki cevap verir: – "oyle gote boyle sey!"


Cevap: Türkiye ile ilgili fıkra

YaReN
Telsiz Telefon Fıkrası

Temel bilim adami iken bir arkeoloji arastirmalari konferansina davet edilir. Amerikalilar anlatmaya baslar;
– Biz ulkemizde yaptigimiz kazilarda 25 metre asagi indik ve telefon kablolari bulduk. oyleyse bizim atalarimiz asirlar once telefon kullanmislardir.
Sira Turkiye`ye gelir ve Temel baslar anlatmaya:
– Biz ulkemizde yaptigimiz kazilarda 50 metre asagiya indik ama hic birsey bulamadik. oyleyse bizim atalarimiz telsiz telefon kullanmislardir.

Konuya Bir Cevap Yazın

İlgili Diğer Konular
  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile