admin

Çağlar Ötesi Aşk – Mehmet Tanberk

Bu konu admin tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
admin
admin
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 12501
Yanıt Sayısı: 0
22 Mayıs 2021, 1:49

Çağlar Ötesi Aşk – Mehmet Tanberk

Hayat…
Çağlar Ötesi Aşk – Mehmet Tanberk

Çağlar Ötesi Aşk Kitap Özet – Mehmet Tanberk Kitapları – Çağlar Ötesi Aşk Kitap Tanıtım – Çağlar Ötesi Aşk Kitap Fiyatı – Çağlar Ötesi Aşk Ön Okuma

Kitap Özet

Eski Mısır’da başlayıp, Türklerin Anadolu’ya yerleştiği çağa uzanan bir aşk hikayesinin anlatıldığı bu kitapta; aşkın kaynağı, sonsuzluğu ve yaradılışın sırrı olma özelliği ortaya konulmaktadır. Eski Mısır ve Anadolu; dünya uygarlık tarihinin önemli başlangıç noktalarıydı. Ama her şey farklıydı bu topraklarda. Eski Mısır; pagan inançları ve yönetimin devamlılığı ile binlerce yıllık istikrarı simgelerken, Anadolu göç eden kavimlerin, tek tanrılı dinler de dahil farklı inanç ve uygarlıkların buluşma noktası olmuş bu yüzden sürekli bir barış sağlanamamıştı.

İki dönemin insanlarının ortak etkileşim sahası aşkın evrenselliğiydi. İnsanlar her zaman sevdiler ve benzer duyguları paylaştılar. Aşkın büyüsüyle mutlu olup, ihanetler karşısında acı çektiler. Hasretin ateşiyle yanarken, vuslatın şevkiyle sarhoş oldular. Aynı güneşin doğuşuyla umutları tazelendi ve aynı mehtabı seyrederek sevgi sözcüklerini fısıldadılar sevgililere. Bu kitabın kahramanları, aşkı doyasıya yaşarken aslında bu duygunun felsefi, sanatsal ve bedensel yönlerini de keşfe çıkmaktadır.

[IMG]http://www.ilknokta.com/urun/C/121777.jpgdolunay

Çağlar Ötesi Aşk
( Eski Mısır’da Başlayıp Anadolu Türklerine Uzanan Fantastik Bir Aşk Hikayesi )
Mehmet Tanberk
Cinius Yayınları
Fiyatı : 18,00 TL
Mayıs 2019
267 sayfa

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile