Azize

Facebook Doğum Günü Hatırlatma

Bu konu Azize tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
Azize
Azize
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 8698
Yanıt Sayısı: 0
20 Mayıs 2021, 10:41

Facebook Doğum Günü Hatırlatma

perikızı
Facebook Doğum Günü Hatırlatma

Facebook‘un en güzel faydalarından birisi de bir çok arkadaşınızın doğum gününü rahatlıkla takip edebilmenizdir. Facebook arkadaşlarınızın doğum günlerini size hatırlatarak, arkadaşlarınızın bu özel günlerini unutmamanıza olanak sağlamaktadır.

Facebook‘ta arkadaşlarınızın doğum günlerini kutlamak için bir çok doğum günü kartı, doğum günü pastası resmi, doğum günü yazıları ekleyebilirsiniz mesajlarınıza. Ayrıca Facebook’ta kredi ile alabileceğiniz doğum günü hediyeleri de bulunmaktadır.

Facebook hesabınızın sağ üst kısmında o gün ve yakın zamanda kimlerin doğum günü olduğunu görebilirsiniz. Ancak sık sık Facebook hesabınıza giriş yapmanız mümkün olmuyor ama arkadaşlarınızın doğum günlerini de atlamak ya da unutmak istemiyorsanız, Facebook‘un doğum günü hatırlatma özelliğini kullanabilirsiniz. Böylece Facebook tarafından size düzenli olarak email gönderilerek, içinde bulunduğunuz hafta ve bir sonraki hafta hangi arkadaşlarınız doğum günleri olacağı özet olarak sunulacaktır.

Bunun için aşağıdaki talimatları takip ediniz.

Hesap > Hesap Ayarları > Bildirimler > Facebook > Doğum günü yaklaştığında (haftalık e-posta) kutucuğunu işaretleyip, sayfanın en altında bulunan “Değişiklikleri Kaydet” butonuna tıklayınız.

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile