Asya

Disneyland Paris’te neler yapabilirsiniz?

Bu konu Asya tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
Asya
Asya
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 5005
Yanıt Sayısı: 0
19 Mayıs 2021, 10:01

Disneyland Paris’te neler yapabilirsiniz?

Ay Perisi
Disneyland Paris’te neler yapabilirsiniz?

Paris DisneylandTüm Disney eğlence parkları gibi, Disneyland Paris de binilecek eğlenceli oyuncaklardan, otellerden, restoranlardan ve alışveriş mağazalarından oluşur.

Disneyland Paris’te 2 eğlence parkı ve 7 otel bulunur.

Disneyland Park Paris

Burası bir Disneyland’den bekleyeceğiniz her şeyi barındırır. Frontierland, Adventureland, Fantasyland, Discoveryland ve Main Street U.S.A. bölümlerinden oluşur. Parkın etrafını dolaşan Disney treni de eksik değildir.

Walt Disney Studios Park

Bu bölüm Disneyland Paris’e sonradan eklenmiştir. (Walt Disney Studios Park 2002’de açıldı. Disneyland Park Paris ise 1992’de.) Disney filmleri ile ilgili pek çok eğlenceli aktivite içerir: The Front Lot, Toon Studio, Production Courtyard ve Hollywood Boulevard.

Disney Village

Bu alan restoranlardan ve mağazalardan oluşur. Binilecek oyuncak yoktur. Burası bir tür "şehir merkezi" mantığındadır. IMAX sineması, bowling sahası, disko, Buffalo Bill’s Wild West Dinner Show gibi aktiviteleri barındırır.

Lake Disney

Disneyland Paris’te insan yapımı bir göl bulunur. Yeri, parka ait merkezdeki 3 otelin arasındadır.

Golf Disneyland

Disney’in büyüklere hitap eden bölümüdür. Burada 9-delik ve 18-delik eğitimleri içeren kurslar alabilirsiniz. Öte yandan, Golf Disneyland’ın da bir çocuk bölümü içerdiğini hatırlatalım.

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile