Asya

Paris’te alışveriş yapılabilecek yerler nerelerdir?

Bu konu Asya tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
Asya
Asya
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 5005
Yanıt Sayısı: 0
19 Mayıs 2021, 10:01

Paris’te alışveriş yapılabilecek yerler nerelerdir?

Gece Perisi
Paris’te alışveriş yapılabilecek yerler nerelerdir?

Modanın dünyadaki merkezlerinden biri olan Paris şehri, alışveriş sevenler için dünyanın en ünlü lüks mağazalarının bir arada bulunabilmesiyle göz alıcıdır.

Ancak bu durum, Paris’te ufak bütçelerle keyifli alışveriş yapılamayacağı anlamına gelmiyor.

Paris’te ucuz alışveriş için sokak satıcılarının tezgahlarına alıcı gözüyle bakmalısınız. Burada ucuza özgün giysiler ve hediyelik eşyalar, kaliteli resim tabloları bulmanız mümkün.

Şehirde en önemli alışveriş alanlarından bazıları Champs-Elysées bulvarındaki mağazalar ve Lafayette alışveriş merkezidir.

Giyim alışverişi için gezerken ikinci el mağazalara da uğrayın. Ucuz markaların geniş mağazalarını ve outletleri es geçmeyin, buralarda aradığınızı bulmanız çok zor olmayacaktır.

Şehir merkezinden uzaklaştıkça uygun fiyatlı alışveriş seçeneklerinin çoğalaca��ını unutmayın. Ayrıca Paris’in bazı semtlerinde kurulan bit pazarlarının yerlerini öğrenin ve gezin.

Sanatsal alışverişi önemsiyorsanız Paris’in genç sanatçılarının yaşam ve üretim alanı olan Montmartre’a uğramanız şart. Burada sokak sanatçılarının eserlerine düşük fiyatlara sahip olabilirsiniz.

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile