Asya

Saraybosna tatilinde konaklama ile ilgili neler bilmeliyiz?

Bu konu Asya tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
Asya
Asya
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 5005
Yanıt Sayısı: 0
19 Mayıs 2021, 10:01

Saraybosna tatilinde konaklama ile ilgili neler bilmeliyiz?

Gece Perisi
Saraybosna tatilinde konaklama ile ilgili neler bilmeliyiz?

Saraybosna’da son yıllarda turizm patlaması yaşanmaktadır. Otel ve pansiyonların çoğu olması gerekenden küçüktür ancak turistlere samimi bir ortam sunarlar.

Saraybosna’da pek çok konaklama seçeneği vardır. Pansiyon ücretleri gecelik 20-50 Euro arasında değişir. Otellerin gecelik ücreti ise kahvaltı dahil 35-70 Euro aralığındadır. Çoğunda televizyon ve mini-bar bulunur.

4-5 yıldızlı daha pahalı otellerin gecelik ücreti 75-125 Euro arasında değişmektedir ve Avrupa ülkelerindeki tüm konforu sunarlar. Ayrıca kentte, 15-20 Euro’ya ucuz yataklar sunan birkaç hostel de bulunmaktadır.

Sosyalist dönemden kalan eski otellerin çoğu onarılmaktadır. Kaliteli bir konaklama hizmeti sunarlar. Daha küçük pansiyonlar ya da oda-kahvaltı şeklindeki yerler ise sıcak bir aile ortamı vaat ederler.

Şehirdışı seçeneği

Şehir dışında bir otel veya pansiyon da tercih edebilirsiniz. Otobüs, tramvay veya kısa bir taksi yolculuğu ile kısa sürede şehir merkezine ulaşmak mümkündür.

Kaldığınız yerde, terasta kahve veya şarap içerek hoş deneyimler yaşayabilirsiniz. Oda-kahvaltı türü mekanların sahipleri oldukça sıcakkanlıdır. Size yardımcı olmak için kendi işlerinden dahi fedakarlık edecek yapıdalardır.

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile