Asya

Teksas’ın en iyi 5 plajı hangileridir?

Bu konu Asya tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
Asya
Asya
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 5005
Yanıt Sayısı: 0
19 Mayıs 2021, 10:01

Teksas’ın en iyi 5 plajı hangileridir?

Gece Perisi
Teksas’ın en iyi 5 plajı hangileridir?

Teksas pek çok şeyiyle tanınır. Ancak çoğu insan her nasılsa Teksas kıyısı boyunca yer alan plajları gözden kaçırmıştır. 1000 kilometreden uzun kıyı şeridiyle, plaj sevenler için güzel kum plajları bulunmaktadır. İşte tüm gününüze geçirebileceğiniz Teksas’ın en iyi plajlarından bazılarının listesi:

Corpus Christi/Padre Adası Ulusal Kıyışeridi
Corpus Christi’nin kara kısmı bir büyükşehirdir. Ancak, geçidi aşınca Padre Adası’na doğru, kentsel ortam yavaş yavaş gözden kaybolmaya başlar. Güneye, Park Road 22’den aşağı Padre Adası Ulusal Kıyışeridi’ne doğru ise modern dünya tamamen yok olur.

Galveston Adası
Galveston Adası birçok plaj seçeneği sunar. Galveston şehrinde, sahil duvarı ve bitişik kum şeridi ile, Steward Plajı ve Doğu Plajı, ziyaretçiler arasında popülerdir. Adadan daha aşağıda, Galveston Şehir Parkı ve Batı Plajı favori kum plajlarıdır. Sörf, kum ve güneşle geçen bir günün ardından, Strand’da alışveriş yapabilir veya Galveston’un mükemmel restoranlarından birini ziyaret edebilirsiniz.

Mustang Adası/Aransas Limanı
Bu hoş, merkez sahil, Padre Adası’nın kuzeyinde ve sonlarına doğru yer almaktadır. Aransas Limanı’na doğru bir feribot seferi, ‘gerçek dünya’yı arkanızda bırakarak tatilinize başlamanın en iyi yoludur. Aransas Limanı’nın dükkanlarını ve restoranlarını ya da Mustang Adası’nın sınırları belirli, geniş kum körfezini ziyaret ederken her şey daha da güzelleşecektir.

Sea Rim Devlet Parkı
Bataklık ve plaj harmanı olan Sea Rim Devlet Parkı, tipik bir plaj değildir. Ancak, Beaumont/Port Arthur’un hemen güneyinde bulunan bu devlet parkı, doğaseverler için favoridir. Teksas’ın kuzeyinde bulunan bu plajın geniş kumsalında, kuş gözlemcileri ve plaja gidenler çoğu zaman bir araya gelir.

Güney Padre Adası
Teksas’taki en bozulmamış plaj, aynı zamanda ulaşılması en zor plajdır. Meksika sınırının yukarısına kısa bir mesafede bulunan plajda Güney Padre sörfü, denizin temiz/yeşil rengini saran taneli beyaz kumu ile genel olarak Karayip sörfüne benzemektedir.

Brazos Santiago Pass’ın karşısındaki Boca Chica Plajı her şeyden kopmuş izlenimi verir. Plajdan arta kalan saatlerinizde, Güney Padre Adası’nın yoğun gece hayatını, harikulade restoranlarını ve çeşit çeşit hediyelik eşya dükkanlarını deneyin. Diğer seçenekler ise köprüden karşıya geçerek tarihi İsabel Limanı’na veya sınırı geçerek Meksika’daki Matomoros’a gitmektir.

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile