Asya

Florida tatilinde nereleri görmeliyiz?

Bu konu Asya tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
Asya
Asya
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 5005
Yanıt Sayısı: 0
19 Mayıs 2021, 10:01

Florida tatilinde nereleri görmeliyiz?

Gece Perisi
Florida tatilinde nereleri görmeliyiz?

Florida her türlü aktiviteyi, gezi alanını ve eğlence parkını bünyesinde barındıran bir yer. Ancak yaz aylarında yapılacak ziyaretlerde ilk akla gelmesi gereken yer plajları. Florida turu sırasında gezilmesi gereken plajlar şöyle:

Miami
Miami’den bahsedince akla ilk olarak tropikal cennet kumsallar, palmiye ağaçları ve okyanus sörfü gelse de, burası aynı zamanda dünyanın ticaret, moda ve eğlence merkezi durumunda. Burası gezginlere, şehir şıklığının en üst düzeyini sunar. Miami dünyanın her yerinden turist çeken, uluslararası üne sahip bir tatil şehridir. Mükemmel havası, ödüllü kumsalları ve kendine özgü gece hayatıyla yıl boyu faaldir.

Daytona Beach
37 kilometrelik parlayan beyaz kumlu sahiliyle, mavi yeşil sularıyla Daytona Beach her yaştan çocuk için karşı konulmaz bir oyun alanıdır. Eğer siz ve aileniz kumsaldan kopmayı başarabilirseniz, etraftaki eğlence dolu aktiviteleri keşfedebilirsiniz.

Panama City Beach
Panama City Beach’in merkezi yalnızca bahar tatiline girmiş öğrencilerin değil aynı zamanda ailelerin de ilk seçeneklerinden biri. Dünyaca ünlü jeolog Dr. Stephen Leatherman (Dr. Beach) tarafından 1995’te birincilik ödülü alan bu kumsalın 47 kilometrenin üzerindeki uzunluğu, zümrüt yeşili suları Meksika Körfezi boyunca uzanmaktadır.

Ft. Myers/Sanibel Adası
2004’teki Charley Kasırgası’nda oldukça zarar görmüş olsalar da, Myers Kalesi ve Sanibel Adası şu an neredeyse eski hallerine dönmüş durumdalar. Bölge harika kumsalları ve deniz kabuklarıyla tanınıyor, fakat aynı zamanda J.N. ‘Ding’ Darling Vahşi Yaşam Barınağı ve farklı alışveriş ve restoran seçenekleri gibi minik sürprizleri de içinde barındırıyor.

Tampa/St. Pete/Clearwater
Bu üç şehirlik alan (bilinen adıyla Tampa Bay) Meksika Körfezi’nin sakin sularında sörf yapmayı ve beyaz kumsalları tercih edenlerin favori mekanı. Clearwater Beach (aile motellerinin çoğu kaliteli yerlere dönüşüyor) şu an bir geçiş döneminde olsa da, çevredeki en iyi kumsallardan biri.

St. Petersburg ise yalnızca güzel bir kumsal sunmakla kalmıyor, aynı zamanda The Pier başta olmak üzere farklı seçeneklere de yer veriyor. Tampa, kumsalıyla övünemese de, Busch Garden, Florida Akvaryumu, Tampa Bay Bucs takımının evi Raymond James Stadyumu gibi yerler görülmeye değer.

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile