Asya

Las Vegas’ta ucuz otel nasıl bulunur?

Bu konu Asya tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
Asya
Asya
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 5005
Yanıt Sayısı: 0
19 Mayıs 2021, 10:01

Las Vegas’ta ucuz otel nasıl bulunur?

Gece Perisi
Las Vegas’ta ucuz otel nasıl bulunur?

Las Vegas hem bir eğlence hem de konukları için bir otel cennetidir. Las Vegas’ta aralarında seçim yapabileceğiniz 150 binden fazla otel odası bulunur. Doğru zamanda ararsanız birçoğunu çok cüzi bir paraya rezerve edebilirsiniz. Eğer doğru yolu izlerseniz bedava konaklama bile mümkündür.

Ucuz Las Vegas otellerinde konaklamak için yol üstündeki, şehir merkezindeki yerlere ve yerel halkın tercih ettiği indirimdeki otellere bakmalısınız.

Vegas’ta uygun fiyatlı bir otel ararken, odanızda çok az zaman geçireceğinizi aklınızda bulundurun. Las Vegas’ta en iyi fiyata otel bulabilmek için, aşağıdaki tavsiyelere kulak verin:

* Las Vegas Kongre Merkezi’nde önemli etkinliklerin olduğu dönemlerde Las Vegas’a gitmemeye çalışın. Bu dönemlerde otellerde yer bulmak oldukça güçtür ve fiyatlar da yüksektir. Kongre etkinlikleri takvimine bakarak geziniz için uygun olan zamanı belirleyin.
* Las Vegas’a tatil zamanlarında gitmeyin, özellikle de yılbaşı arifesinde. Bütün oteller dolu ve kongre etkinliklerinde olduğu gibi fiyatlar da yükselmiş olacaktır.
* Las Vegas’ı hafta ortasında ziyaret etmeyi deneyin, şehirde daha az ziyaretçi olacaktır. Ayrıca talebin azaldığı ve sezon dışı olan zamanlarda da ziyaret edebilirsiniz. Otelinizi arayıp sezonun ne zaman bittiğini öğrenebilirsiniz.
* Ucuz tatil paketlerini araştırın. Bazı gezi siteleri, kendiniz tek tek ayarladığınızda ödeyeceğinizden çok daha uygun fiyata uçuşu, oteli ve hatta bazen araç kiralamayı içeren paket programlar sunuyor.

Fiyatı düşürmek için neler yapılabilir?

* Beğendiğiniz otelin internet sitesinden promosyon yapıp yapmadıklarına bakın. Bazı oteller odalarda indirim yapabiliyor. Ayrıca, otelin kendi sitesinden rezervasyon yaparsanız, komisyonsuz ödemeniz karşılığında oteliniz size ekstra olanaklar sunabilir.
* Her zaman otel promosyon kodlarını araştırın. Bunlar oteller tarafından verilen online kodlardır. Bu kodlar aracılığıyla muhteşem otellerden indirim alabileceğiniz gibi online rezervasyon yaptığınız için ücretsiz hediyeler de kazabilirsiniz.
* Unutmayın, promosyon kodları yalnızca belirli bir süre için geçerli ve sınırlı sayıdadır, en kısa sürede kullanmaya çalışın.
* İnternet üzerinden online seyahat acentelerindeki indirimli otelleri araştırın. Farklı internet siteleri üzerinden fiyatları karşılaştırmak kolay olacaktır.
* Şehir merkezindeki konaklama yerlerine rezervasyon yaptırmayı da düşünebilirsiniz. Şehrin bu bölümündeki oteller, Strip’tekilere kıyasla genelde daha ucuzdur. Las Vegas Bulvarı dışındaki bütün oteller Las Vegas Strip’e göre oldukça ucuzdur.
* Motelleri de göz önünde bulundurun. Oda fiyatları oldukça ucuzdur.

Konaklamanızın uzunluğuna bağlı olarak, diyelim ki 7 gün kaldıysanız, rezervasyonda çalışanlardan bir gece ücretsiz konaklama ya da haftalık fiyat uygulaması talep edebilirsiniz.

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile