Asya

Lizbon’da nerelerde alışveriş yapabilirsiniz?

Bu konu Asya tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
Asya
Asya
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 5005
Yanıt Sayısı: 0
19 Mayıs 2021, 10:01

Lizbon’da nerelerde alışveriş yapabilirsiniz?

Gece Perisi
Lizbon’da nerelerde alışveriş yapabilirsiniz?

Lizbon’da alışveriş yapmak keyifli bir deneyimdir. Geleneksel dükkanlardan büyük alışveriş merkezlerine, yerel Portekiz markalarından uluslararası markalara her şeyi burada bulabilirsiniz.

Bazı muhitlerde alışveriş tecrübesi, ürünün kendisinden çok daha ötededir. Lizbon’un merkezinde, birçok farklı zevke göre yer bulacaksınız ve ne aradığınızı bilmiyorsanız bizim tavsiyelerimizi takip etmeniz yeterli.

Geleneksel mağazalardan başlamak istiyorsanız, bir kısmı on yıllardır değişmeden kalan benzersiz mağazalarıyla Baixa bölgesini mutlaka ziyaret etmelisiniz. Burada Pombaline mimarisinin öğelerini muhafaza eden oldukça canlı, asırlık mağazalar bulacaksınız.

Chiado’ya doğru yürüdüğünüzde, hoş tasarım mağazaları, kitapçılar ve başka yerlerde bulmanın oldukça zor olduğu ürünlerin bulunduğu daha alımlı ve çeşitli mağazalar bulacaksınız. ‘Avenida da Liberdade’de en meşhur uluslararası mağazaları ve üst düzey markaları bulabilirsiniz.

Bitpazarlarını unutmayın

Bairro Alto bölgesinde, yerel modacıların giysi mağazalarından ikinci elcilere, iç dekorasyondan tasarım mağazalarına ve müzik marketlere kadar oldukça çeşitli mağazalar bulabilirsiniz.

Santos’ta, iç dekorasyon ve obje konusunda oldukça fazla alternatif sunan çok sayıda tasarım mağazası vardır. Hemen yakındaki meşhur Ribeira Marketi’nden taze ürünler ve çiçekler satın alabilirsiniz.

Salı ve Cumartesi günleri, şehrin en önemli bitpazarı ‘Feira da Ladra’yı ziyaret edebilirsiniz, burada çok çeşitli biblolara ek olarak koleksiyonluk orijinal ürünlere de rastlayabilirsiniz.

Bölgenin alışveriş merkezleri de ayrıca benzersizdir. Şehir Avrupa’nın en büyük ve en çeşitli alışveriş merkezlerine sahiptir. Lizbon’un dışında bile alıp evinize götürmek için harika alışveriş merkezleri bulabilirsiniz.

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile