Asya

Granada’ya nasıl gidebiliriz?

Bu konu Asya tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
Asya
Asya
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 5005
Yanıt Sayısı: 0
19 Mayıs 2021, 10:01

Granada’ya nasıl gidebiliriz?

Gece Perisi
Granada’ya nasıl gidebiliriz?

Granada’da ulaşmanın en hızlı yolu hiç kuşkusuz havayoludur. Türkiye’den doğrudan uçuş olmamasına karşın Madrid veya Barselona’ya uçarak kolayca aktarma yapabilirsiniz.

İberia Havayolları Madrid’den, Ryan Air Milano’dan ve Vueling Havayolları ile Barselona, Roma ve Paris’ten ekonomik uçuşlar yapabilirsiniz. Şehir merkezine sadece 12 kilometre uzaklıkta olduğundan kısa sürede otelinize geçmeniz de mümkündür.

Şehir merkezine ulaşım taksiyle (28 € civarı) veya otobüsle (3 €) sağlanabilir. Otobüsün son durağı olan Placio de Congresos’a ulaşması yaklaşık yarım saat alır. Otobüs genel olarak saatinde kalkar ancak bazen bir uçağın inmesini bekleyebilir.

Otobüsle

Sevilla’dan, Malaga’dan ve Cordoba’dan düzenli otobüs seferleri vardır. Endülüs bölgesinin şehirlerini birbirine bağlayan bu ağ direkt veya aktarmalı hatlara sahiptir.

Granada’daki otobüs istasyonu merkezin 2 km uzağında yer alır. Şehir merkezine ulaşmak için otobüsle gitmek (Gran Via de Colon’un karşısındaki katedralin önünden geçen 3 ve 33 numaralı otobüsler) 13 dakika sürer veya dilerseniz uygun fiyatlı taksiler de mevcuttur.

Trenle

Antequera ve Ronda üzerinden Algeciras’a giden hat üzerinde her gün üç tren kalkar. Ayrıca Cordoba üzerinden Madrid’e günde iki tren, Linares-Baeza’ya ise bir tren kalkar. Malaga’ya gitmek için Bobadilla’ya giden Algeciras trenine binin ve burada Malaga aktarmalı trene geçin.

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile