Asya

Las Vegas’ta araba nasıl kiralanır?

Bu konu Asya tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
Asya
Asya
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 5005
Yanıt Sayısı: 0
19 Mayıs 2021, 10:01

Las Vegas’ta araba nasıl kiralanır?

Gece Perisi
Las Vegas’ta araba nasıl kiralanır?

Eğer bağımsız ruhlu biriyseniz veya kendi başınıza dolaşmaktan keyif alıyorsanız, Las Vegas’ta bir araba kiralayın.

Las Vegas’ta araç seçenekleri konusunda herhangi bir sınırın olmadığından emin olabilirsiniz. İsterseniz motosiklet, hatta gösterişli spor arabalar kiralayabilirsiniz. Tabii ki ödeyeceğiniz ücret kiralayacağınız araca göre değişecektir. Otellerin otoparklarına park etmek ise ücretsizdir.

Vegas’ta trafik akışı hiç de eğlenceli değildir. Hemen ilerinizdeki bir kumarhaneye ulaşmanız 20 dakikanızı alabilir. Ne var ki şehir dışındaki yerleri de görecekseniz, araç kiralamak olmazsa olmaz bir hale gelir.

Bütün bunları göz önünde bulundurarak, işte size Las Vegas’ta araç kiralama konusunda birkaç tüyo,

* Rezervasyonunuzu internet üzerinden yapın. Bazı şirketler web sitelerinde indirim kuponu sunuyorlar.
* Las Vegas’ta bulunacağınız zamanlarda en uygun fiyatları hangi araç kiralama şirketinin verdiğini bulmak için karşılaştırma yapın.
* Tercih ettiğiniz araç kiralama şirketinin fiyatlarını sürekli olarak kontrol edin, zira fiyatlar sürekli olarak değişmekte. Seyahat edeceğiniz tarihler yaklaştıkça fiyatların her gün daha da azalma ihtimali vardır. Bulabildiğiniz en ucuz anda rezervasyonunuzu beklemeden yaptırın.
* McCarran Havalimanı’na vardığınızda, araç kiralama merkezine giden servislerin yönünü gösteren işaretlere bakın. Yolculuk yaklaşık 8 dakika sürer ve bütün büyük araç kiralama şirketlerinin ofisleri burada bulunur. Buradan araç kiralayabilir ya da önceden ayırttığınız aracı teslim alabilirsiniz.

Nelere dikkat edilmeli?

McCarran araç kiralama merkezinden araç alıyorsanız, daha yüksek bir fiyatlandırma ile karşılaşmaya hazır olun. Las Vegas araç kiralama şirketleri bu tip yerlere ödedikleri kirayı müşterilerine yansıtır.

Kiralama kioskları önündeki uzun kuyruklara hazır olun, bekleme süreniz 20-25 dakikayı bulabilir. Otelinizdeki kiralama noktalarına bir göz atın. Sabah saat 7.30’dan itibaren alım yapabilirsiniz, ama hepsi olmasa bile birçok şirket akşamüstü saat 5’te kapanır.

Kiraladığınız aracı otelden alıp havalimanına bırakarak şehirden ayrılmayı düşünüyorsanız, bunun için ekstra bir ücret ödeyip ödemeyeceğinizi önceden kontrol edin.

Las Vegas’ta araç kiraladığınız şirkete sizi otelden alıp alamayacaklarını sorun. Birçok şirket bu hizmeti vermektedir.

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile