Asya

Las Vegas’a ucuz uçak bileti nasıl bulunur?

Bu konu Asya tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
Asya
Asya
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 5005
Yanıt Sayısı: 0
19 Mayıs 2021, 10:01

Las Vegas’a ucuz uçak bileti nasıl bulunur?

Gece Perisi
Las Vegas’a ucuz uçak bileti nasıl bulunur?

Las Vegas’a ucuz uçak bileti bulmak diğer tüm tatillerdekinden daha önemlidir. Çünkü uçak biletinden artırdığınız parayı casino ziyaretlerinizde oynama fırsatı bulabilirsiniz.

Bunun için ilk olarak ziyaret günlerinizi hafta içine denk getirmenizde yarar var. Amerikalılar Las Vegas gezileri için genelde hafta sonunu tercih ettiğinden iç uçuşlarda yer bulmak zor ve ödenecek para da fazla olur. Havayolu şirketleri bu günlerde herhangi bir kampanya yapmaya gerek görmez.

Pazartesi iş başı olduğundan insanların çoğu Pazar günü evlerinin yolunu tutarlar. Bu yüzden bilet fiyatları Perşembe günleri yükselmeye başlar ve Cuma ve Cumartesi günleri tavana vurur, Pazar günleri ise düşüşe geçmeye başlar.

Bundan dolayı Las Vegas’a uçak bileti almanın en avantajlı olduğu günler Pazartesi, Salı ve Çarşamba’dır.

Hangi havayolu?

Yolculuğunuzu hafta sonunu Vegas’ta geçirecek şekilde ayarlayın. En azından, havayolu taşımacılığının en yoğun olduğu zaman olan Cumartesi akşamlarından uzak durun.

Ayrıca şunu da akılda bulundurmalısınız ki ucuz havayolu şirketleri olan Jet Blue, Southwest veya AirTran, genellikle rekabet ettikleri büyük havayolu şirketlerinden daha ucuza bilet sunarlar, ama Expedia, Orbitz, Hotwire, vb. gibi internet sitelerinde görünmeyebilirler. Bu yüzden bu firmaların kendi sayfalarını ziyaret etmeniz tavsiye edilir.

Las Vegas’a uçak biletlerinizi mümkün olduğu kadar önceden satın alın. Ne kadar erken alırsanız, o kadar büyük bir indirimden yararlanırsınız. Diğer yandan da, eğer son dakika insanıysanız, şansınıza seyahat tarihinize çok yakın bir zamanda çok uygun bir fiyata bilet bulma ihtimaliniz vardır.

Bunun nedeni ise, son dakikada havayolu şirketlerinin boş koltukları doldurma gayretidir. Bu satın alma yöntemi biraz risklidir, ayrıca her havayolu şirketi bunu yapmaz. Eğer son dakikada bilet alıyorsanız, Salı akşamı bunun için en uygun zamandır.

Kampanya dönemleri

Las Vegas’a özel uçuş kampanyalarını takip edin. Havayolu şirketleri yavaş dönemlerde oldukça ucuza bilet sunarlar. Eğer bu “Günah Şehri”ne gitme konusunda kafanızda net bir tarih yoksa, yavaş dönemi tercih etmek sizin için iyi bir seçenek olabilir.

Unutmayın ki Las Vegas tüm yıl boyunca birçok farklı etkinliğe sahne olmaktadır. Bu tip uygun kampanyaları takip etmek için havayolu şirketlerinin haber bülteni ve duyurularına üye olun ve internet sitelerini düzenli olarak takip edin.

Kişiye özel indirimler

Özel durumunuzu kullanarak Las Vegas’a ucuza uçak bileti bulabilirsiniz. Öğrenci misiniz? 65 yaş üstü müsünüz? Engelli misiniz? Eğer bu kategorilerden birisine uyuyorsanız, yapmanız gereken tek şey kimliğinizi göstererek indirimli tarifelerden yararlanmak.

Ayrıca paket kampanyaları da takip edin. Bazı şirketler otel ve araç kiralama gibi hizmetleri de uçuş hizmetinin yanında sunmaktadır. Eğer birden fazla hizmetten yararlanmak isterseniz, size muhakkak indirim sunacaklardır.

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile