Azize

Facebook Yeni Yıl Mesajları

Bu konu Azize tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
Azize
Azize
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 8698
Yanıt Sayısı: 0
20 Mayıs 2021, 10:42

Facebook Yeni Yıl Mesajları

Deli Sevdam
yeni yıl mesajları facebook,
facebook yeni yıl sözleri paylaş,
2019 yeni yıl facebook mesajları,
facebook yeni yıl kutlama mesajları

♥ Bir yıl daha geçti. Mutluluğunun ömür boyu devam etmesini,yaşantında hiçbirşeyin seni üzmemesini diler ve yeni yılını candan kutlarım.

♥ Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle tüm dostların yeni yılı kutlu olsun.

♥ Sevgi bestesinin tınılarını yüreğinizde hissedeceğiniz, ümitlerinizin dostluklarla pekişeceği, gülücüklerinizin hiç bitmeyeceği, barış dolu bir yıl dilerim..

Facebook Yeni Yıl Mesajları

♥ Bu dünyada mutlu olan insanlar; ayağa kalkıp istedikleri koşulları arayan, bulamazlarsa da yaratan insanlardır. Nice mutlu yıllar sana yakışacaktır..

2019 yılının sağlık mutluluk başarı ve bol kazanç getirmesi dilekleriyle. Neşe dolu yıllar!

Yaşamınca güzel yıllar mutlu yarınlar dostça dostluklar hep senin olsun. MUTLU YILLAR!

Sevgi bestesinin tınılarını yüreğinizde hissedeceğiniz ümitlerinizin dostluklarla pekişeceği gülücüklerinizin hiç bitmeyeceği sevgi huzur ve barış dolu bir yıl dileğiyle?

Facebook Yeni Yıl Mesajları

» Yine bir yıl başı geldi.Bu yıl başı sevdikleriniz ile mutlu huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve senenizin aynı güzellikte geçmesini diliyorum.

» Her yeni yıl başka bir güzel.. 2019 yeni yılının sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsını diliyorum. Yeni yılınız kutlu olsun.

» Herkes başkasına yardım etseydi, herkesin işi yapılmış olur. 2019 paylaşımlarımızın yılı olsun. Mutluluk, esenlik ve sevinçler getirsin. Mutlu yıllar.

» Sağduyu aklın gardiyanıdır. Görevi: Kuşkulu düşüncelerin içeri girmesine, ve de dışarı çıkmasına engel olmaktır.2019 yılının hepize mutlu, sağduyulu ve sağlıklı günler getirmesi dileğiyle..

» Hedefsiz büyük şeyler yapılamaz. 2019 yılında tüm hedeflerinizin gerçekleşmesi dileğiyle..

Facebook Yeni Yıl Mesajları

» Hiç yanlış yapmayan insan genellikle hiçbir şey yapamaz. 2019 yılında yanlışlarımızın az, başarılarımızın devamlı olması dileğiyle yepyeni yıllar..

» Nerede hayat varsa, orada umut da vardır. Yeni yılda tüm ümitlar ve başarılar seninle olsun. Mutlu huzurlu yıllar dilerim.

» Hayatı yapamayacağımız şeyleri istemekle geçirdiğimiz söylenir. Oysa enerjimiz tüm hayatıı zorlar. Yeter ki kendimize ve arkadaşlarımızın gücüne inanalım. Yeni yılda inancımızı pekiştirmemiz ve mutlu olmamız dileklerimle..

Facebook Yeni Yıl Mesajları

♥ Değişmez kural, değişmez kuralın olmayacağıdır. Yeni yılın en mutlu değişimlerle başarı, sağlık ve bol paralar getirmesi dileğiyle..

♥ Nerede yaşam varsa, orada umut da vardır. Yeni yılda tüm umutlar ve başarılar seninle olsun. Mutlu Yıllar dilerim.

» Dünyayı değiştirmek istersen kalbine inan , arkadaşlarına güven, sevgine sarıl.. Yeniyıl senin başarılarının anahtarıyla tüm kapıları açacaktır..Mutlu Yıllar olsun!!

Baharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi yeni yılda da tüm güzellikler sizinle olsun Mutlu ve sağlıklı yıllar!

Yeni Yıl; Türkiye için umutlu bereketli 2019 de yaşanan tüm olumsuzlukların tersinin yaşanacağı bir yıl olmasını dileriz. Nice Yıllara..

Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2019 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler!


Cevap: Facebook Yeni Yıl Mesajları

Deli Sevdam
Facebook Yeni Yıl Tebrik Mesajları Paylaş

Yine yeni bir yıl var kapımızda, 2019 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle… Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun.. İyi Seneler…

Yeni yıl bizlere kutlu olsun… Yeni yıl sizlere de kutlu olsun… Sağlık, başarı ve mutluluk dolu olsun…

Yeni yılda; hayatı tutabilmek, sevgiyi kaçırmamak, keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu kez… Ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine… Mutlu Yıllar…

Yeni yılın size ve tüm sevdiklerinize sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bol kazanç, sevgi ve huzur getirmesini dilerim… Mutlu Yıllar..

2019 yılının, getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı, başarıların tüm başarısızlıkları yok edeceği güzelliklerin hayatını dolduracağı bir yıl olması dileğiyle…

İştesonunda buldum. Neyi mi?.. Sana gönderebileceğim dostluğumuzun, yeni yılda da devam edeceğini anlatabilecek sıcacık bir yeni yıl mesajını; mutlu yıllar.

2019 yılının Türkiye için umutlu, bereketli, 2019’de yaşanan tüm olumsuzlukların tersinin yaşanacağı bir yıl olmasını; herkes için sağlık, huzur, mutluluk ve başarı getirmesini dileriz… Yeni Yılınız Kutlu Ve Mutlu Olsun.

Acısıyla, tatlısıyla, iyisiyle kötüsüyle bir yıl daha geçti… Hoş geldin yeni yıl… Mutlu yıllar…

Baharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi yeni yılda da tüm güzelliklerin sizinle olması dileğiyle… Nice mutlu yıllara.

Başaramadığınız zaman düş kırıklığına uğrayabilirsiniz ancak, yeniden denemezseniz işte o zaman sizin için her şey bitmiş demektir… 2019 yılının ülkemiz, ailemiz ve hepimiz için mutlu ve başarılarla dolu olması dileğiyle.

Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını, yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç… Yeni yılınız kutlu olsun..

Bir yıl daha geçti. Mutluluğunun ömür boyu devam etmesini, yaşantında hiç bir şeyin seni üzmemesini diler ve yeni yılını candan kutlarım…

Bir yılı daha tüketmenin hüznü yerine, bir yıldan daha kurtulmuş olmanın sevincini yaşamayı tercih ediyoruz. Ne diyelim, gelen gideni aratmasın… İyi seneler..

Bu dünyada mutlu olan insanlar; ayağa kalkıp istedikleri koşulları arayan, bulamazlarsa da yaratan insanlardır… Nice mutlu yıllar.

Bugün, yarına dünle beslenerek yol alır… 2019 yılı senin güzel yüreğinle birlikte sana mutluluk getirecektir eminim… İyi yıllar dileğiyle..

Cevap verememek susmak, dayanılması güç bir yanıttır… 2019 yılında tüm soruların cevapları seninle olsun… Mutlu yarınlar, mutlu yıllar dilerim…

Coşkun ama yorgun bir yıl daha geçiyor yaşamdan… Gelecek yılın sevgilerin en güzeli, aşkların en yücesini, mutlulukların en büyüğünü getirmesi dileğiyle… İyi yıllar…

Çok kazançlı, keyifli, sevgi dolu, başarılı bir yıl olması dileğiyle… İyi seneler…

Değişmez kural, değişmez kuralın olmayacağıdır… 2019 yılının en mutlu değişimlerle başarı, sağlık ve bol paralar getirmesi dileğiyle…

Düşsüz büyük şeyler yapılamaz… 2019 yılında tüm düşlerinizin gerçekleşmesi dileğiyle…

Düşüncelerimiz sevgiyle oluşmalı, sevgilerimiz düşünceyle… 2019 yılında en olumlu, en verimli ve hayatı kavrayan, anlamını çoğaltan tüm sevgiler sizinle olsun… Mutlu yıllar…

En büyük zaman hırsızı, yaşadığımız kararsızlıktır… 2019 yılında tüm kararlarımızın bizlere mutluluk vermesi dileğiyle; nice mutlu yarınlara..

Dünyayı değiştirmek istersen yüreğine inan, dostlarına güven, sevgine sarıl… 2019 yılında senin başarılarının anahtarıyla tüm kapıların açılması dileğiyle… Mutlu Yıllar

2019 yılı öyle bir yıl olsun ki, 2019 yılının tüm olumsuzluklarını bize unuttutabilsin.. İsteklerimizin gerçekleşeceği bir yıl dileğiyle..

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile