Ayfer

Gizli Numaradan Gelen Aramaları Kabul Etmemek

Bu konu Ayfer tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
Ayfer
Ayfer
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 3167
Yanıt Sayısı: 0
19 Mayıs 2021, 11:20

Gizli Numaradan Gelen Aramaları Kabul Etmemek

Kayıtsız Üye
gizli numaradan gelen aramaları kabul etmemek reddetme turkcell avea vodafone


Cevap: Gizli Numaradan Gelen Aramaları Kabul Etmemek

Deli Sevdam
Gizli Numaradan Gelen Aramaları Kabul Etmemek

Avea Gizli Numara Engelleme:
Avea aboneleri hatlarını gizli numaraya kapatmak için cep telefonlarından *253#’yi tuşlayıp arama tuşuna basmaları yeterli. Servisi iptal etmek ve gizli numaradan gelen aramaları kabul etmek için #253#’ü tuşlayıp arama tuşuna basmanız yeterli oluyor. Bu işlemler sadece bir kereye mahsus yapılıyor. Her arama için tekrar tekrar ayarlamak gerekmiyor. Bu işlemi isterseniz Avea Web İşlemleri menüsünden de yapabilirsiniz.

Turkcell Gizli Numara Engelleme:
Turkcell aboneleri hatlarını gizli numaraya kapatmak için cep telefonlarından *253#’yi tuşlayıp arama tuşuna basmaları yeterli. Servisi iptal etmek ve gizli numaradan gelen aramaları kabul etmek için #253#’ü tuşlayıp arama tuşuna basmanız yeterli oluyor. Bu işlemler sadece bir kereye mahsus yapılıyor. Her arama için tekrar tekrar ayarlamak gerekmiyor. Bu işlemi isterseniz Turkcell Online İşlem Merkezi’nden de yapabilirsiniz.

Vodafone Gizli Numara Engelleme:
Vodafone aboneleri hatlarını gizli numaraya kapatmak için cep telefonlarının mesaj kısmına My Vodafone şifrelerini yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra GIZLI AC yazarak 7048’e göndermeniz yeterli. Servisi kapatmak için ise şifrenizi yazıp boşluk bıraktıktan sonra GIZLI KAPAT yazarak 7048’e göndermeniz gerekiyor. İsterseniz bu işlemi My Vodafone’dan da yapabilirsiniz.

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 8 Kayıtlı Üye
  • 25178 Konu
  • 61 Cevap
  • Son Üye: Zerda