Ayfer

Meslek Lisesinden Anadolu Lisesine Geçiş Yapılabilir Mi

Bu konu Ayfer tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
Ayfer
Ayfer
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 3167
Yanıt Sayısı: 0
19 Mayıs 2021, 11:22

Meslek Lisesinden Anadolu Lisesine Geçiş Yapılabilir Mi

Kayıtsız Üye
Ben 9. Sınıf meslek lisesi öğrencisiyim yol ve başka bi kaç problemden dolayı okulumu sevmedim ve anadolu lisesine geçmek istiyorum.Puanım geçmek istediğim liseye yetiyor.Geçişte bi sıkıntı olur mu veya sadece düz lise bölümünemi geçebiliyorum? Sıkıntı olmayacaksa geçiş için ne yapmam gerekiyor? Bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.


Cevap: Meslek Lisesinden Anadolu Lisesine Geçiş Yapılabilir Mi

Kara Sevdam
Meslek lisesinden anadolu lisesine geçiş yapamazsınız malesef. Ancak düz liseye geçebilirsiniz.


Cevap: Meslek Lisesinden Anadolu Lisesine Geçiş Yapılabilir Mi

Misafir Üye
ben mesleki ve teknik anadolu lisesine gidiyorum 9 .sınıftayım derslerim çok iyi yılsonu başarı ortalamam 100 10. sınıfı anadolu liselerinden birinde okuyabilirmiyim


Misafir Üye
Ben meslek lisesine gidiyorum ama anadolu lisesine gitmek istiyorum 9.sınıf tan 10.sınıfa geçerken puanımı yükseltip anadolu lisesine gidebilirmiyim


Cevdet Çopur
2013 yılında anadolu lisesine kayıtım yapıldı ve yurt sebebiyle tastik name alınarak direk başka bi okul yapılamayınca mecburen meslek lisesine gittim ve bir yıl ders işledim ama bir dönem mahvoldum derse bile giresim geldiği yoktu ikinci dönem teşekürle geçtim ama bu yıl okulumu sevmedigim için gitmiyorum bu sebeple bir yılım çöpe gitti ugraşmadgm şey kalmadı tekrar bi anadolulisesinre gidebilrmiyim siz bari yanıt verin lütfen ?


Misafir Üye
Ben 9. sınıfı Anadolu Lisesinde okudum , daha sonra özel bir teknik kolejde motor bölümünde burslu olarak 10. sınıfı okudum , tekrar Anadolu Lisesine dönebilir miyim ? Bunun imkanı varsa belli bir süresi var mıdır ?


Misafir Üye
Meslek Lisesinden Anadoluya geçiş yok bence


Misafir Üye
Anadolu lisesinden gecis hakki var mi şartları neler? Bilgilendirirseniz
sevinirim


Misafir Üye
keşke olsa


Misafir Üye
Merhaba arkadaşlar ben 9.sınıfa başıyacağım Kız mesleğe gideceğim ama gitmek istemiyorum Meslek lisesinden Anadolu lisesine geçiş yapabilirmiyim?


Misafir Üye
9. Sınıfa yeni basladiysan 10. Sinifa gecmeden okulunu degistirmen lazim hemen nakil vermelisin eger 10. Sinifta nakil verirsen sectigin bolum uzerine yine baska bi neslek lisesinde devam edersin


Misafir Üye
Üzgünüm geçemessin


meslek-anadolu ?
ben bu sene teog a girdim ve şu an okulum bir ticaret meslek lises…i istediğim anadolu lisesine puanım yetiyor . sizce geçiş yapabilir miyim lütfen yardımcı ollun çok acil şimdiden çok teşekkürler.


Misafir Üye
tabii kide var kardeşim


Muhammedali
Merhaba Arkadaslar ben Mesleki Anadolu Teknik Otomasyon Öğrencisiyim Ben 10 sınaf gidiyorum 10. sınıf bitişinde anadolu lisesine geçiş yapabilir miyim benim puanı 250 civarıydı çok düşük biliyorum kafama sonradan dank etti ama 9.sınıf yıl sonu ortalamam 69 ama bu sene 10. sınıf yıl sonu ortalamasını 80 veya 90
yapsam anadoluya geçebilir miyim ben eğer geçebilirsem bazı derslerden geri kalacağımı biliyorum ama üniversite de okumak istediğim için anadoluya geçiş yapabilirsem çok iyi olacak .
Yardım Eden Ve İlgilenen Herkese Şimdiden Çok Teşekkürler


Misafir Üye
benim arkadasım isov da okuyodu daha sonrasında ikinici donem istinye anadoluya geçmişti.

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 8 Kayıtlı Üye
  • 25178 Konu
  • 61 Cevap
  • Son Üye: Zerda