Asya

Kara fatma ilaçlaması hakkında bilgi

Bu konu Asya tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
Asya
Asya
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 5005
Yanıt Sayısı: 0
19 Mayıs 2021, 5:16

Kara fatma ilaçlaması hakkında bilgi

YaReN
Kara fatma ilaçlama

Karafatma bir hamam böceği türü olup tüm hamam böceği türleri ile aynı özelliklere sahiptir. Kara fatma böceği çok dayanıklı bir bünyeye sahiptir, bu nedenle dünyanın birçok kıtasında yaşamaktadır. Türlerine göre farklı boylarda ve renklerde olan karafatma böcekleri, genellikle parlak siyah ve kahverengi gibi renklerde olurlar. Baş kısmında 1 çift antenleri bulunan karafatma böceğinde kanat vardır fakat uçamaz. Karafatma lağım sistemlerinde, çöplüklerde ve pis olan her yerde yaşar bu nedenle çok mikrobik canlılardır. Bu nedenle mekanınıza düzenli olarak karafatma böceği ilaçlama uygulaması yaptırmalısınız.

Ev içerisine giren karafatma böceği ilk olarak lavabo ve mutfak gibi alanlara yerleşir. Sıcak ortamlarda ve geceleri aktif olan karafatma böceği görüldüğü anda mutlaka mücadele edilmesi gereklidir. Çok kısa sürede üreyen karafatma böceklerinin çoğalmasına fırsat vermeden ilaçlama yapılması gereklidir. Karafatma ve diğer hamam böceği türleri ile mücadele etmek çok güçtür. Bu nedenle profesyonel destek alınması gereklidir. Beslenmesini her türlü organik ve inorganik maddeler ile sağlayabilen karafatma böceği ayrıca ölü böcek leşleriyle de beslenebilir. Karafatma böceğinden insanlara bulaşan hastalıklardan bazıları; astım, verem, antrax, dizanteri, hepatit, phonomi ve çeşitli mantar hastalıkları gibi hastalıklardır.

Karafatma böceğinden kurtulmak için ilaçlama şirketlerine karafatma ilaçlaması yaptırmak gereklidir. İlaçlama yaptıracağınız ilaçlama şirketinin profesyonel olmasına dikkat edilmelidir. Mutlu ilaçlama şirketi İstanbul, İzmit, İzmir, Gebze şubeleri ile tüm semtlere ekonomik fiyat garantisi ile karafatma ilaçlama ve tüm böcek ilaçlama uygulamaları sunmaktadır.

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile