Asya

Örümcek ilaçlaması hakkında bilgi

Bu konu Asya tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
Asya
Asya
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 5005
Yanıt Sayısı: 0
19 Mayıs 2021, 5:16

Örümcek ilaçlaması hakkında bilgi

Esmer Melek
Örümcek ilaçlaması hakkında bilgi

Örümcekler eklem bacaklı ve kanatsız böcek türleridir. Bazı türleri zehirli bazı türleri ise zehirsiz olan örümcek türlerine dünyanın her yerinde rastlamak mümkündür. Türlerine göre değişen fakat genellikle 8 bacaklı olan örümcekler binlerce türe sahiptir. Örümcek dünyada başka hiçbir canlıda olmayan ağ örme özelliğine sahiptir. Örümcek ağ örme özelliği ile avlanmasını ve hareket etmesini sağlar. Ayakuçlarında bulunan vantuzları ile düz duvarlara bile tırmanabilen örümcekler, beslenmelerini küçük böcek ve türleri ile sağlarlar.

Örümcek uygun kendisine göre uygun alanlara kurduğu yapışkan özelliğe sahip ağlarına yapışan böcek ve sinekleri yiyerek beslenir. Örümcek muhteşem görünüme sahip ağını çok kısa sürede oluşturarak bilim adamlarını bile hayrete düşürmektedir. Örümcek ağını genellikle ağaçların arasına, kayalıkların arasına, ev içlerinde eşyaların arkasına ve duvarların köşesine kurar. Bazı örümcek türleri çok zehirlidir ve bir insanı birkaç saat içerisinde öldürebilir. Örümcek ısırığı insan vücudunda derin yaralara neden olur.

Bu nedenle örümceklere el ile temas etmemek gereklidir. Örümceğin tehlikesi bedeninin büyüklüğüne göre değil zehrinin etkisine göre değişmektedir. Bu nedenle örümcekten kurtulmak için profesyonel destek almak gereklidir. Örümcek ilaçlama için günün her saati İstanbul genelinde bulunan ilaçlama şubeleri ile örümcek ilaçlama ve tüm böcek ilaçlama hizmetlerini uzman ilaçlama ekipleri ile sağlayan Mutlu ilaçlama şirketimizi arayınız

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile