Asya

Karınca ilaçlaması hakkında bilgi

Bu konu Asya tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
Asya
Asya
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 5005
Yanıt Sayısı: 0
19 Mayıs 2021, 5:16

Karınca ilaçlaması hakkında bilgi

Esmer Melek
Karınca ilaçlama,
Karınca ilaçlaması hakkında bilgi

Karınca dünyanın en çalışan canlılarıdır. Omurgasız canlılar sınıfından olan karıncalara dünyanın her kıtasında rastlamak mümkündür. Koloni halinde yaşayan karıncalar günün 20 saatini yiyecek aramak için geçirirler. Aynı zamanda karıncalar dünyanın en kalabalık yaşayan canlılarıdır. Bir koloni içerisinde milyonlarca karınca yaşamaktadır. Her koloni içerisinde ana karınca, işçi karınca ve savaşçı karınca olmak üzere 3 grup karınca vardır. Altı tane ayakları olan karıncaların baş kısımlarında antenleri vardır. Kesici ağız yapıları olan karıncalar, kendine ağırlıklarının 50 katını taşıyabilirler.

Beslenmelerini her türlü besin maddesi ile sağlayan karıncaların nadiren de olsa etçil beslenen türleri vardır. Türlerine göre farklı boylarda ve renklerde olan karıncalar genellikle kahverengi, siyah ve kırmızı renklidir. Karınca çok çalışkan bir canlıdır ve günlerinin birçok saatini çalışarak geçirirler. Bir karınca günün yaklaşık 18-20 saatini çalışarak geçirir. Yuvalarını ağaç kovuklarına ve toprak içlerine yapan karıncalar yeryüzünün en kalabalık canlılarıdır. Kan emmeye ihtiyacı olmayan karıncalar insanları ısırmazlar.

Karıncalardan kurtulmak için en etkili yöntem karınca ilaçlama yöntemidir. İlaçlama işi çok ciddi bir iştir ve ilaçlamayı bilmeyen kişilere ilaçlama yaptırmak kesinlikle yasaktır ve çok tehlikelidir. Karınca ilaçlama için Mutlu ilaçlama şirketimize günün her saati ulaşabilirsiniz. Mutlu böcek ilaçlama şirketimiz karınca ilaçlama ve tüm haşere ilaçlamalarını ekonomik ve garantili şekilde sunmaktadır.

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile