Asya

Gümüş Böceği ilaçlaması hakkında bilgi

Bu konu Asya tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
Asya
Asya
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 5005
Yanıt Sayısı: 0
19 Mayıs 2021, 5:14

Gümüş Böceği ilaçlaması hakkında bilgi

Esmer Melek
Gümüş Böceği ilaçlama,
Gümüş Böceği ilaçlaması hakkında bilgi

Gümüş böceği, genellikle evlerin nemli kısımlarında bulunan bir böcek türüdür. Gümüş böceği kanatsız küçük bir haşeredir ve zehirsizdir. Gümüş böceği beslenmek için hayvanları ve insanları ısırmaz ve sokmaz. Gümüş böceği rengi çok parlak ve gümüşümsü renktedir ve ismini de buradan almaktadır. Gümüş böceğinin vücudu üçgen şeklindedir ve vücudun baş kısmı geniş kuyruk kısmı ise incedir. Gümüş böceğinin toplamda 8 adet ayağı vardır ve arka ayaklar daha uzun yapıdadır.

Gümüş böceğinin kuyruk kısmında da sert çıkıntılar bulunur. Gümüş böceği haşeresinin bedeninin alt kısmında ayrıca birçok tüy bulunur. Gümüş böceğinin derisi katmanlar halindedir ve baş kısmında da uzun bir yapıda antenleri bulunur.Gümüş böceği yaşadığı yere ve türüne bağlı olarak farklı boylarda olabilir. Genel olarak bir gümüş böceğinin büyüklüğü 1-4 cm civarındadır. Gümüş böceği zararsız görünen bir hayvandır. Aslında Gümüş böceği insanlara birçok zararlar verir. Gümüş böceği insanlara ve evcil hayvanlara zarar vermez fakat insanların besin kaynaklarına ve eşyalarına oldukça fazla miktarda zarar verir.

Gümüş böceği beslenirken hem hayvansal ürünleri kullanır hemde bitkisel ürünleri kullanır. Gümüş böceği; her türlü kâğıt türü maddeleri, duvar kâğıdı, kâğıt havlu, kitap ve mecmua, defter, kaşmir ve kumaşları, elbise ve kıyafetleri, gıda maddelerini, pamuk ve yün eşyaları, naylon, tutkal, un, sabun, macun ve nişasta gibi maddeleri yerler ve bu eşyaları kullanılmaz hale getirirler. Bu bakımdan gümüş böcekleri ile mücadele etmek gerekir. Gümüş böcekleri sadece ev ortamında insana zarar vermez aynı zamanda diğer alanlarda da insanlara büyük zararlar vermektedir. Gümüş böcekleri evlerin ve binaların nemli ve rutubetli kısımlarında daha çok bulunurlar. Gümüş böceği haşeresi bu alanda diğer böcekler ile birlikte yaşarlar. Evde Gümüş böceği haşeresi genellikle mutfak, banyo, tuvalet ve su boruları kenarlarında, kullanılmayan eşyaların arasında ve kitaplıklarda bulunur.

Gümüş böceği haşeresi halk arasında gümüşçün olarak bilinir. Gümüşçün böceği soğuk havaları ve yaz sıcaklığının sevmez. Gümüşçün böceğine en çok sonbahar mevsiminde rastlanılır. Gümüş böceği ayrıca ekmek fırınlarında, börek salonlarında, lokantalarda, elbise depolarında ve daha birçok alanda insanlara zarar verir. Gümüş böcekleri ev ortamına geldiği yerlerden birçok mikropta taşır. Bazen beslenirken besinler üzerine dışkı ve salyalarını bırakırlar ve insanlar bu besinlerden yediği zaman birçok mikrobu kapmış olurlar. Gümüş böceği her alanda insanlara zarar veren bir böcek olduğu için evde ve iş yerinde gümüş böceği var ise mutlaka bunlar ile mücadele etmek gerekir. Gümüş böceğinden kurtulmak için hemen bir ilaçlama şirketini arayın ve gümüş böceği ilaçlama randevusunda bulunun. Gümüş böceği ilaçlaması ve diğer böceklerin ilaçlanması için günün 24 saati bize ulaşabilirsiniz. İlaçlama yaptırmadan önce mutlaka firmamızdan gerekli bilgileri alabilirsiniz. Mutlu ilaçlama şirketi olarak en ekonomik ilaçlama hizmetini tüm halkımıza sunuyoruz.

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile