admin

10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası ile ilgili Kompozisyon

Bu konu admin tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
admin
admin
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 12501
Yanıt Sayısı: 0
22 Mayıs 2021, 7:49

10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası ile ilgili Kompozisyon

Kayıtsız Üye
10 kasım atatürk’ü anma haftası ile ilgili kompozisyon örneği lazım bana


Cevap: 10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası ile ilgili Kompozisyon

Deli Sevdam
10 Kasım Kompozisyonları

10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası ile ilgili Kompozisyon

Ülkemizin kurtarıcısı ve cumhuriyetin kurucusu olan Atatürk, her yıl 10 Kasım’da çeşitli etkinliklerle anılmakta, onun yokluğu en derinden bir kez daha hissedilmektedir. Atatürk bütün 10 Kasım’lar da en iyi şekilde anılmakta, fikir ve düşünceleri genç nesillere aktarılmak suretiyle, Cumhuriyetin sağlam olan temelleri çok daha sağlam bir hale getirilmektedir.

10 Kasım ile ilgili kompozisyon

Senin izindeyiz…

Biz Türk gençliği Ata’mızın yokluğuna her 10 Kasım’da en derin şekilde üzülmekte, ancak O’nun fikir ve düşünceleri etrafında birleşerek kendisine en güzel hediyeyi vermenin mutluluğunu yaşamaktayız. Bu mutluluk hiç bir mutluluğa benzemez. Bu mutluluğun dünyada bir başka benzeri yoktur. Çünkü Atatürk, en çok biz gençlere güvenmiş ve bizlerin kendisinin manevi mirasçıları olduğunu bir çok kez dile getirerek, ülkemizin geleceğini bizlere emanet etmiştir.
İşte o gençlik olarak bizler, kendimizden sonra gelecek olanlara Atatürk’ün emaneti olan cumhuriyeti daha sağlam temeller üzerinde geliştirerek teslim etmenin gayreti içerisinde olmalıyız. Bu gayretimizden bir an bile olsa geri adım atmadan, Atatürk gençliğinin çalışkanlığını ve azmini tüm dünyaya başarılarımızla ilan etmeliyiz.
İşte o zaman, Atatürk ebedi istirahatgâhı olan Anıtkabir’de daha rahat uyuyacaktır.

10 Kasım Kompozisyon Örneği

Bizlere yakışan…

Dünyada hiçbir lider yoktur ki Atatürk’ümüz kadar vatan ve millet sevdalısı olsun. Yine hiçbir lider yoktur ki bütün varlığını milletine bağışlasın…
İşte, bizler dünya milletlerinin bile hayran olduğu böylesine değerli ve eşsiz bir lidere sahip olmanın mutluluğunu yaşamakta, O’nun kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nde özgürce hareket etmekteyiz. Atatürk sayesinde hiç bir devletin esareti altında olmadan çalışmanın mutluluğunun tadına varmaktayız.
Bu mutluluğu bizlere tattıran sevgili Atatürk’e şükran duygularımızı ifade etmenin en güzel yolunun O’nun ilke ve devrimlerine sahip çıkmaktan geçtiğini bir an bile olsa aklımızdan çıkarmamalıyız.
Biz Türk gençliğine yakışan; Vatanımızın huzur ve refahı için her zamankinden daha çok çalışmak olacaktır…


Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile