admin

Çarpım Tablosu Nasıl Kolay Öğrenilir

Bu konu admin tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
admin
admin
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 12501
Yanıt Sayısı: 0
22 Mayıs 2021, 2:06

Çarpım Tablosu Nasıl Kolay Öğrenilir

Kayıtsız Üye
çarpım tablosu nasıl kolay öğrenilir ?


Cevap: Çarpım Tablosu Nasıl Kolay Öğrenilir

Deli Sevdam
Çarpım Tablosu Nasıl Kolay Öğrenilir

Çarpım tablosu ezberleme deyince çocukların tüyleri diken diken oluyor,ama kurtuluşu yok.Çarpım tablosu olmadan çarpma bölme yapamaz problemlerin içinden çıkamazlar bunun için şart.

Öncelikle buradaki kartı hazırlamanızı tavsiye ederim.Sağlam bir karton üzerine yapıştırın ve çocuğunuz eline tutuşturun gördüğünüz gibi bu bir periyodik cetvel gibi bir şey.9 kere 7 diye çocuğunuza sorduğunuz zaman iki sayının buluştuğu nokta sonuçtur.(örnek yıldızla işaretli)Bu şekilde bula bula elinde kartla bir kaç gün geçirince öğrenir.Zorlamayın sıkmayın ama bol bol sorun bırakın sayıları kendisi elindeki kartla bulsun bir süre sonra artık sonuçları ezberlemiş olacaktır.Bunun yanı sıra her gün 1 kere ayrı bi matematik defterine tabloyu yazdırın.Yazarken hem göz hem el hemde beyin öğrenir. Kısa zaman sonra tabloyu zorlamadan adı gibi ezberlemiş olur.


Çarpım Tablosunu 2 Saatte Ezberleten Oyun

Misafir Üye
Çarpım Tablosunu 2 Saatte Ezberleten Oyun egitimmateryalleri.net sitemizde mevcuttur incelemek için ziyaret ediniz.

OYUNUN AMAÇLARI

1-Çarpım tablosu oyununun amacı kişinin çarpım tablosunu ezberlemesini kolaylaştıran bir çarpım tablosu ezberleme materyali ve ezberleme yöntemi gerçekleştirmektir.

2-Çarpım tablosu oyununun bir diğer amacı çarpım tablosu ezberlenirken zamandan tasarruf edilmesini sağlayan bir ezberleme materyali ve ezberleme yöntemi gerçekleştirmektir.

3-Çarpım tablosu oyununun bir diğer amacı, çarpım tablosu ezberleme işinin eğlenceli bir şekilde yapılmasını sağlayan ve ezber zorunluluğunun öğrencide yarattığı psikolojik sıkıntıyı azaltan bir ezberleme materyali ve ezberleme yöntemi gerçekleştirmektir.

4-Çarpım tablosu oyununun bir diğer amacı, çarpım tablosu ezberleme işinin eğlenceli hale getirilmesine yardımcı olan bir ezberleme materyali ve ezberleme yöntemi gerçekleştirmektir.

5-Çarpım tablosu oyununun bir diğer amacı, kişinin ezberleme yeteneği gelişiminin takip edilebilmesini sağlayan bir ezberleme materyali ve ezberleme yöntemi gerçekleştirmektir.

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile