admin

Dostluk Konulu Bir Hikaye

Bu konu admin tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
admin
admin
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 12501
Yanıt Sayısı: 0
22 Mayıs 2021, 2:40

Dostluk Konulu Bir Hikaye

murat şahin
dostluk konulu örnek bir hikaye yazarmısınız,bu bakarak kendi hikayemi oluşturmak istiyorum 🙂


Cevap: Dostluk Konulu Bir Hikaye

Rüya Gözlü
Dostluk İle İlgili Güzel Bir Hikaye

Gerçek Dost

Babanın biri evladının arkadaşlık yaptığı kişilerin gerçek arkadaş olmadığı daimi erkek çocuğuna söyler fakat erkek çocuğu onu dinlemez ve karşı çıkar hayır baba onlar benim en iyi dostlarım der.
baba peki der o vakit onların gerçek dostun olup olmadığını test edelim der erkek çocuğu nasıl der baba git bizim koyunlardan birini kes ve parçala ve sonra parçalarını bi çuvala koy ve gel der.
Erkek çocuğu gider babasının dediğini yapar ve getirir.sonra babası derki şimdi bu çuvali al ve o arkadaşlarına götür ben birisini öldürdüm ve bu çuvala koydum diyerek yardım iste der erkek çocuğu fakat baba der baba şayet gerçek arkadaşın olup olmadığını görmek istiyorsan yap der.

Erkek çocuğu gider arkadaşlarından birisinin kapısını çalar ve ben birisini öldürdüm ve bu çuvala koydum gizlemek için bana yardım et der fakat arkadaşı hayır git benden uzak dur başımı belaya sokma der ve kovar sonra ikinci bir arkadaşına gider fakat aynı cevabı alır ve diğerleride aynı reaksiyonu verince babasına gelir ve haklıymışsın baba onlar gerçek arkadaşım değilmiş hiçbiri yardım etmek istemedi der.
Babası sana söylemiştim der ve sonra derki şimdi felanca yere git felanca kişiyi bul ve benim selamımı söyle sonra aynı şeyi ondan iste der.

Erkek çocuğu gider adamı bulur babasının selamını söyler ve amca ben birini öldürdüm ve bu çuvalın içine koydum der bana yardımcı olur musunuz der adam gel bakalım diyerken kendi evinin arka bahçesine götürür ve orda bir çukur kazarak çuvalı çukara gömer sonra bütün bahçeye laleler eker ve arka bahçe tam lale bahçesi olur.
Oğlan gelir ve babasına olan biteni anlatır baba o adam bana yardım etti çuvalı arka bahçesine gömdü ve sonra tüm bahçeye laleler ekti der.

Babası tamam şimdi yeniden git ve aynı adamı bul herkesin içinde olmadık hakareti yap ve birde tokat at demiş.erkek çocuğu şaşırmış ama baba nasıl olur o bize yardım etti ama der babası sen dediğimi yap der ve erkek çocuğu gider adamı bulur ve herkesin içinde hakaret eder ve birde adama tokat atar.
Adam gence şöyle bir bakar ve derki erkek çocuğum babana selam söyle ben bir tokata lale bahçesini bozacak adam değilim der…

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile