admin

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Program Akışı

Bu konu admin tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
admin
admin
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 12501
Yanıt Sayısı: 0
22 Mayıs 2021, 2:42

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Program Akışı

DOLUNAY
19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI PROGRAM AKIŞI

1- 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ………… günü saat 07.00’de başlar gece saat 24.00’e kadar devam eder. Aynı gün kasabamızda bulunan kurum, kuruluş, cadde, meydanlar ve ticarethaneler bayraklarla süslenecek ve gece aydınlatılacaktır.

2- Saat 08.45’te Resmi kurum ve kuruluşların çelenklerinin Kasabamız Atatürk Parkında bulunan Atatürk Anıtı önünde hazır bulundurularak protokol sırasına göre Anıt önündeki yerlerine kurum amirleri tarafından konulacaktır.

3- Çelenkler konulduktan sonra Ulu Önderimiz Atatürk ve ebediyete intikal etmiş Türk Şehitleri anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunulacak ve ardından İstiklal Marşımız okulumuz müdür yardımcısı Mustafa SERİNKAYA yönetiminde söylenilecektir.

4- Çelenk koyma törenine okulumuz 8. Sınıf öğrencileri katılacaklar ve bu öğrenciler Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ve okuyacaklardır.

5- Bayram tebrik atı Belediye Başkanlığında kabul edilecektir.

KUTLAMA KOMİTESİ

………………….. …………………… ……………………


Cevap: 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Program Akışı

Ceylan Gözlü
19 Mayıs gençlik ve spor bayramında törenler düzenlenerek Atatürk anıtına çelenkler konulacak ve törenle anılacak olan ve gençlere hitaben söylenilecek olan geçliğe hitabesi ile şenlikler başlayıp bu günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapılarak devam edilmektedir.

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile