Didem

Bedava Mail Adresi Almak

Bu konu Didem tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
Didem
Didem
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 3434
Yanıt Sayısı: 0
19 Mayıs 2021, 9:49

Bedava Mail Adresi Almak

ayşenur
Bedava Mail Adresi Almak

Türkiye’de ve dünyada bir çok e-mail servisi var. Ve tamamıyla bedava! Yani e-mail almak, göndermek kesinlikle bedava.
Aşağıda, Türkiye’de en popüler bir kaç tane e-posta servisinden, nasıl e-mail adresi alacağınızı ayrıntılarıyla açıklayan yazılar hazırladık. Bu e-mail servislerinin hepsi bedava! Kesinlikle herhangi bir ücret gerektirmiyor. İstediğiniz e-posta adresini alabilirsiniz. Gmail, Mynet ve Yahoo, Türkçe e-mail servisleri!
Mynet [EMAIL="kullaniciadi@mynet.com"]kullaniciadi@mynet.com[/EMAIL]
Hotmail [EMAIL="kullaniciadi@hotmail.com"]kullaniciadi@hotmail.com[/EMAIL]
Gmail kullanici [EMAIL="adi@gmail.com"]adi@gmail.com[/EMAIL]
Yahoo [EMAIL="kullaniciadi@yahoo.com"]kullaniciadi@yahoo.com[/EMAIL]
MSN [EMAIL="kullaniciadi@msn.com"]kullaniciadi@msn.com[/EMAIL]
Güncelleme: Bazı yorumlardan dolayı bu açıklamayı yapmak zorunda kaldım. Herkesin e-mail veya e-posta konusunda yeterli bilgisi olmayabilir. Bu nedenle bu açıklama oldukça uygun olacak:
E-mail, bir kişisel adrestir. Örneğin isminiz Ahmet Yılmaz. Bu kişiye kayıtlı bir e-mail adresi almak istiyorsunuz. Alacağınız adresin ismini istediğiniz gibi alabilirsiniz. Örnek olarak [EMAIL="ahmet_yilmaz@hotmail.com"]ahmet_yilmaz@hotmail.com[/EMAIL] gibi. Veya isminizi istediğiniz gibi seçebilirsiniz. Ahmet Yılmaz kişisi için, [EMAIL="feryksdsds123@hotmail.com"]feryksdsds123@hotmail.com[/EMAIL] gibi bir e-mail bile alabilirsiniz. Burada önemli olan, seçmiş olduğunuz e-mailin başka bir kişi tarafından alınmamış olmasıdır!
Ayrıca, alacağınız e-mail herhangi bir e-mail servisinden olabilir. Örnek olarak, @hotmail.com, @yahoo.com, @msn.com, @gmail.com, @mynet.com gibi. İsterseniz yalnızca bir tanesinden alabileceğiniz gibi, birden fazla servisten bedava olarak e-posta adresi alabilirsiniz. Bu seçim sizin! Bu servislerden örnek olarak Mynet.com’u seçtiniz.
ahmet_yilmaz@mynet.com adresini, herhangi bir siteye üye olurken kullanabilirsiniz. Bir soruda Youtube’a hangi e-mail ile üye olunabileceği soruluyordu. Bu sorunun cevabı, “İstediğiniz e-mail adresiyle Youtube’a üye olabilirsiniz”.
Bunda herhangi bir kısıtlama yok. Ancak, bazı forum veya siteler, kayıt olurken bazı servislerin e-maillerini kabul etmezler.

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile