Derin

KatıLımsız KuruLum Nedir?

Bu konu Derin tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
Derin
Derin
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 8491
Yanıt Sayısı: 0
20 Mayıs 2021, 10:11

KatıLımsız KuruLum Nedir?

DOLUNAY
KatıLımsız KuruLum Nedir?

Katılımsız kurulum; unattended setup, silent install, gizli kurulum, otomatik kurulum, sessiz kurulum, kullanıcı mudahalesi olmayan kurulum şekillerinde de anılabilir.

Katılımsız kurulum; kullanıcı müdahalesi olmadan, kendiliğinden yüklenen otomatik kurulumlardır. Katılımsız kurulum için hazırlanan dosyanın sadece çalıştırılması yeterlidir, size kuruluma dair hiçbir soru sorulmayacaktır, programın yüklenmesi otomatik olarak yapılacaktır.

Katılımsız kurulumlar script, ek komutlar, çok çeşitli parametreler kullanılarak normal kurulum işlemlerinin (adımlarının) önceden tanımlanması ile oluşturulur. Bu noktada normal program kurulumunda tarafınızdan yapılacak tüm adımlar-işlemler katılımsız kurulumda önceden belirlendiği için kurulum kendiliğinden tamamlanır.

Katılımsız Kurulumları Tercih Ederek Zaman Kazanın

Bu tür hazırlanmış katılımsız kurulumlar tercih edilerek bilgisayarına ihtiyaç duyduğunuz yazılımları yüklemeniz artık çok az zamanınızı alacaktır. Eğer hazırlanan katılımsız kurulum serial vb.. lisanslama işlemleri içermişse programlarınız lisanlı (full) olarak kurulacaktır. Bu durumda kurulumdan sonra lisanslama vb.. işlemler ile uğraşmayacaksınız.

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile