Asya

İnsan yiyen hayvanlar

Bu konu Asya tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
Asya
Asya
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 5005
Yanıt Sayısı: 0
19 Mayıs 2021, 5:20

İnsan yiyen hayvanlar

ecem
İnsan yiyen hayvanlar


[URL="http://i.imgur.com/SUS8y.jpg"][IMG]http://i.imgur.com/SUS8y.jpgdolunay[/URL]
İnsan yiyen vahşiler
Bazı insanlar ilginç hayvanları evde beslerkenn, bazı vahşi hayvanlar da insanları karnını doyurmak için lezzzetli bir yemek olarak görüyorlar. Halbuki biz bu vahşi hayvanları yemeyi aklımıza bile getiremeyiz çünkü onları gördüğümüz yerde tekdüşşündüğümüz şey kaçmak olur!

[URL="http://i.imgur.com/f0prB.jpg"][IMG]http://i.imgur.com/f0prB.jpgdolunay[/URL]
1-Timsahlar
İnsan avcıları olarak anılan timsahlar, bir insanı en hızlı yiyebilen hayvandır. Timsahın hangi ara sudan çıkıp avını suya sürükleyip afiyetle yediğini anlamamız oldukça zordur. Anlaşılan, 2007’de Çin’de bir hayvanat bahçesinde eğlence için timsahlara sataşan iki çocuğun, timsahların ne kadar tehlikeli olduğundanAlınan Haberi yoktu. İki çocuktan biri, çitlerden atlayıp sopayla timsahlara vurmaya başlayınca, bir timsah sürüsünün akşam yemeği oldu!

[URL="http://i.imgur.com/HJvQu.jpg"][IMG]http://i.imgur.com/HJvQu.jpgdolunay[/URL]
2-Aslanlar
Hareket eden herşeyi avlayan aslanlar, kusursuz avcılardır. Hepimiz belgesellerde, bir aslanın avını yakalamak için nasıl pusuya yattığını, doğru zaman geldiğinde onu yakalayıp yediğini ve geri kalanını sürüsüyle paylaştığını görmüşüzdür. Afrikalı insanların, aslanların neden insanları avlamaya başladığına dair ilginç bir teorileri var. Bir gün dişi ağrıyan bir aslan, yakındaki bir köye saldırır veKöylüler ( Köy Halk (ULUS)ı ) i yemeye başlar. Bu aslan insan etini sevmiş olacak ki 20 ay sonra yakalanıp öldürülene kadar, üç farklı köydeki bütün insanları yer!

[URL="http://i.imgur.com/kpgtv.jpg"][IMG]http://i.imgur.com/kpgtv.jpgdolunay[/URL]
3-Ayılar
Genelde insan görünce uzaklaşan ayıların birine saldırdığını görmek oldukça zor ama kenndisine saldırıldığında onlar da bir timsah kadar vahşileşebilirler. Rusya’da iki maden işçisine saldıran ayıların da bunun için geçerli bir sebebi vardı. Tek [URL="http://yasamkadin.com/beslenme"]Beslenme[/URL] kaynakları olan somon balıkları, izinsiz bir şekilde insanlar tarafından avlanmaya başlayınca; bu ayılar da çareyi kenndi yemeklerini ellerinden alan insanları yemekte buldu!

[URL="http://i.imgur.com/y71PS.jpg"][IMG]http://i.imgur.com/y71PS.jpgdolunay[/URL]
4-Kurtlar
Kurtların insanlar yakınındaykenn çekingen davrandığı söylenir ama eğer karınları çook açsa yakalayabildikleri her şeyi yemekten büyük bit zevk duyarlar. Afganistan’da çook şidd[URL="http://www.yasamkadin.com/ara-bul/etli"]etli[/URL] geçen kış aylarından sonra aç kalan bir kurt sürüsü, aynı bölgeden dört kişiye saldırdı.

[URL="http://i.imgur.com/tkDEn.jpg"][IMG]http://i.imgur.com/tkDEn.jpgdolunay[/URL]
5-Kaplanlar
Kaplanlar insanlara saldıran hayvanlar olarak bilinmese de Hindistan’daki kaplanların türdaşlarından farklı bir eğilimi var. Ellerine geçen her fırsatta insanlara saldıran kaplanların Hindistan’daki vukuatları her geçen gün artıyor ve onların neden insanları yemekten vazgeçmedikleri bir türlü anlaşılamıyor.

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile