admin

Büyüklere Saygı İle İlgili Kompozisyon

Bu konu admin tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
admin
admin
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 12501
Yanıt Sayısı: 0
22 Mayıs 2021, 2:40

Büyüklere Saygı İle İlgili Kompozisyon

Ahiret Yolcusu
Büyüklere saygıyla ilgili kompozisyon,büyüklerimize karşı nasıl davranmalıyız,saygı ile ilgili kompozisyon,büyüklerimize nasıl davranmalıyız,Büyüklerimize nasıl davranmalıyız kompozisyon, büyüklere nasıl davranmalıyız,büyüklere saygı kompozisyon,büyüklerimize saygı ile ilgili kompozisyon,saygı kompozisyon, büyüklere nasıl davranılır

Yaşamın her alanında sevgi ve saygı vazgeçilmez, olmazsa olmazlarımız olunca büyüklerimize karşı bunu eksiksiz şekilde yerine getirmeliyiz. Büyüğümüze de küçüğümüze de sevgi ve saygı çerçevesinden bakmayı bir ilke haline getirmeliyiz.

Büyüklerimizin yaşam tecrübeleri olduğunu kabul edip; bize verdikleri nasihatlerini dikkate alıp, konuşmalarını kesmeden dikkatli bir şekilde onları dinlemeliyiz. Büyüklerimizin bizi sevmelerine ve şefkat göstermelerine zemin hazırlamalıyız.

Büyüklerimize istenilen şekilde saygı ve sevgiyle davranışlarımızı sergilersek, ilerde bizler de yaşlanıp, büyük olarak anılır yaşa geldiğimizde, yeni yetişen genç nesilden aynı şekilde haklı bir beklenti hakkımız doğacaktır. Bizler bu davranışımızı şimdi yaparsak gelecek nesillere örnek oluştururuz. Yaşlandığımızda genç nesiller de bize sevgisini saygısını kaybetmeden yaklaşırlar.


Cevap: Büyüklere Saygı İle İlgili Kompozisyon

Kayıtsız Üye
çok güzel saolunn


Cevap: Büyüklere Saygı İle İlgili Kompozisyon

Kayıtsız Üye
Allah razı olsun saolun forumlord adminleri 🙂


Kayıtsız Üye
çok güzel olmuş saolun

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile