Asya

Las Vegas’ta ücretsiz izlenebilecek en iyi şovlar hangileri?

Bu konu Asya tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
Asya
Asya
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 5005
Yanıt Sayısı: 0
19 Mayıs 2021, 10:01

Las Vegas’ta ücretsiz izlenebilecek en iyi şovlar hangileri?

Ay Perisi
Las Vegas’ta ücretsiz izlenebilecek en iyi şovlar hangileri?

Las Vegas muhteşem gece hayatı, sayısız kumarhaneleri, süper lüks otel ve restoranlarıyla dünyanın en eğlenceli şehirlerinden biri olarak kabul ediliyor.

Ancak her yönüyle sizi para harcamaya teşvik eden bu cazibeli şehirde bile yapılabilecek ücretsiz aktiviteler bulmak mümkün.

Sanat Bölgesi’nde İlk Cuma: İlk Cuma sanatın teşvik edilmesi amacıyla yapılan bir kutlama. Güney Nevada sanatçılarının sunduğu sanat ürünlerini görmek için herkese açık olan bir açıkhava festivali şehir merkezindeki Sanat Bölgesi’nde yapılıyor.

Sadece 2 dolar ödeyerek katılabileceğiniz bu aktivite yemek, içki, sanat, müzik ve eğlence dolu bir akşam vaat ediyor.

Bellagio Fıskiyeleri: Las Vegas’ta bedava izlenebilecek en güzel şovlardan bir tanesi şüphesiz Bellagio Oteli’nin önünde yapılan fıskiye şovları.

Otelin önündeki büyük havuzda müzik ve suyun etkileyici koreografisine tanık olacağınız bu gösteriyi her 15 dakika veya yarım saatte bir izlemek mümkün.

Treasure Island Sirenleri: Las Vegas’taki en etkileyici ücretsiz gösterilerden biri kuşkusuz Treasure Island Otel’de izleyebileceğiniz "Sirenler" gösterisi.

Sirenler (büyüleyici şarkılarıyla denizcileri aldatan deniz perileri) ve korsanları bir araya getiren bu eğlenceli show, her akşam Treasure Island Oteli’nin "Siren Barınağı" adı verilen bölümünde izlenebilir.

Rio’nun Gökyüzü Gösterisi: Brezilya karnavallarının heyecanını yaşatan Rio Oteli’ndeki "Maskeli Balo" gösterisini her akşam izlemek mümkün.

Egzotik maskeler ve rengarenk kostümler içindeki sanatçıların müzik ve dans eşliğinde yaptığı eğlenceli gösteriler, karnavalların canlı ve büyülü atmosferini çağrıştırıyor.

İzleyicilerin kostümler giyerek bu gösteriye dahil olmaları da şovun önemli bir parçasını oluşturuyor.

MGM Aslan Habitatı: MGM Oteli’nin girişinde yer alan Aslan Habitatı, bu büyük kedileri doğal ortamda görme fırsatı sunuyor.

Cam korumanın oldukça yakınından yürüyen aslanları görmek hatta onlarla bedava resim çektirmek de bu atraksiyonun sunduğu olanaklar arasında yer alıyor.

Mirage’ın Patlayan Volkanı: Mirage Oteli’nin önünde yer alan volkan, her gece patlayarak seyircilere görsel bir şölen sunuyor.

Yenilenen ve ilk haline göre çok daha etkileyici olan bu şov, her akşam otelin önünden izlenebilir.

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile