ozelgun

24 Kasım Öğretmenler Günü Kompozisyon

Bu konu ozelgun tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
ozelgun
ozelgun
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 880
Yanıt Sayısı: 0
20 Mayıs 2021, 2:40

24 Kasım Öğretmenler Günü Kompozisyon

Kayıtsız Üye
24 kasım öğretmenler günü için kompozisyon lazım bana


Cevap: 24 Kasım Öğretmenler Günü Kompozisyon

Deli Sevdam
canım öğretmenim kompozisyonu
öğretmenler günü ile ilgili örnek kompozisyon
öğretmenler günüyle ilgili en güzel kompozisyon

24 Kasım Öğretmenler Günü Kompozisyon Örneği

Canım Öğretmenim

Bugün her zamankinden çok daha heyecanlıyım. Bugün her günümden çok daha farklı. Kalbim yerinden çıkacak gibi sanki… Neden mi?

Bugün sabah erkenden gidip çiçekçiden aldığım kırmızı gülleri dünyada en çok sevdiğim kişilerden birine vereceğimde ondan.

Onun o güler yüzlü halini öyle çok seviyorum ki… Onu tanıdığım ilk günden beri yüzü hep güleç ve bu halini bir kez olsun değiştirmedi. Benim gibi kaç kişiyi işte hep böyle sevdi, böyle sevdirdi kendini. Böyle insanı kim sevmez ki? Böyle insana kim çiçek almaz ki? Hem yürekli hem fedakar hem de hepimizi çok seviyor.

Şimdi en güzel elbisemi giyip birazdan yola çıkacağım. Ona koşacağım sevinçle ve o güzel ellerinden sevgiyle doyasıya öpeceğim. Biliyorum, benim gibi kaç kişi aynı şeyi yapacak ama onun sevgisi öylesine büyük ki bütün çocuklara yeteceğinden hiç ama hiç şüphem yok.

Canım öğretmenim, sen Atatürk ve vatan sevgisini bizlere aşılamanın yanında bütün insanları sevmemiz gerektiğini öğretmekle belki de vazifelerin en büyüğünü yapıyorsun. Bizler gibi birbirini insan olduğu için seven daha nice öğrenciler yetiştirmen dileğiyle, öğretmenler günün kutlu olsun.

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile