memoli

Ahmet Maranki zayıflama önerileri, Ahmet Maranki zayıflama yöntemleri

Bu konu memoli tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
memoli
memoli
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 10876
Yanıt Sayısı: 0
21 Mayıs 2021, 9:54

Ahmet Maranki zayıflama önerileri, Ahmet Maranki zayıflama yöntemleri

YaReN
Ahmet Maranki zayıflama önerileri

Ahmet Maranki zayıflama yöntemleri
Ahmet Maranki Bitkisel Zayıflama Önerileri
Ahmet Maranki Zayıflama tavsiyeleri

Günümüzün en büyük problemlerinden biri fazla kilodur.Genetik faktörler, hareketsizlik, hatalı beslenme gibi nedenlerle şişmanlık oluşabilir.

Fazla kiloları bir hastalığa dönüşmeden dengelemek çok önemlidir.Çok hızlı verilen kilolar ve şok programlar genelde sakıncalıdır.

Rastgele hazırlanan zayıflama programları ve diyetler insanın dengesini bozabilir.Sağlıklı ve bilinçli zayıflama, diyetin yanı sıra düzenli egzersizi, bilinçli beslenme tekniklerini, stres atmayı, masajı ve doğal destekleri içerir.

Zayıflamak isteyenler, tuzu az yemeli ve yemek arasında asla su içmemelidir.Ananas hapları, maydanoz tabletleri, mısır püskülü, sinameki, sarımsak, soğan katkılı doğal preperatlar da metabolizmanın canlanmasına ve toksin atmaya faydalıdır.

Yeşil çay ve tabletleri, mısır püskülü, kiraz sapı, sinameki, rezene, incelmede faydalıdır.Ihlamur, papatya ve nane de iştahı denetler.

Sağlıklı zayıflama programlarında günde en az 1,5-2 litre katkısız sıcak su ve günde en az 3-4 fincan şekersiz bitki çayı içmek çok önemlidir.

Çok özel durumlar dışında asla ve asla hızlı kilo verilmemelidir.En ideali haftada 1 kilo verilmesidir.

Su:
Hücreleriniz gerekli olan suyu almadığında, vücudun yağ yakma hızı düşer. Bunun sebebi, sadece yeterli miktarda su dolu hücrelerin yağ yakma etkisine sahip olmasıdır. Günde 2 ile 2,5 litre arasında su tüketin.

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile