memoli

Altın Temizliği, Altın Parlatma Teknikleri, Altın Parlatma Teknikleri Hakkında,

Bu konu memoli tarafından 3 yıl önce açıldı ve Henüz Cevap Yok.
memoli
memoli
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 3 yıl önce
Konu Sayısı: 10876
Yanıt Sayısı: 0
21 Mayıs 2021, 9:35

Altın Temizliği, Altın Parlatma Teknikleri, Altın Parlatma Teknikleri Hakkında,

Hayat…
Altın Temizliği, Altın Parlatma Teknikleri, Altın Parlatma Teknikleri Hakkında, Altın Parlatma Hakkında, Altın Temizlik Teknikleri, Altın Temizlik Teknikleri Hakkında, Altın Parlatma Hakkında

Altın Temizliği Nasıl Yapılır

Altın Temizliği – Altın Parlatma Teknikleri – Altın Parlatma Teknikleri Hakkında – Altın Parlatma Hakkında – Altın Temizlik Teknikleri – Altın Temizlik Teknikleri Hakkında

[IMG]http://img821.imageshack.us/img821/3343/83075491.jpgdolunay

Herhangi bir kabın içini aluminyum folya ile kaplayınız altınlarınızı ile temas etmesi önemli önceden karıştırılmış bir bardak su yaklaşık iki yemek kaşığı tuz karışımını kabın içerisine dökünüz 1-2 saat bekletiniz.

Bir kaba su koyunuz ve kaynatınız. Su kaynamaya başladığı zaman içine bulaşık deterjanı dökünüz. Biraz karıştırınız. Ardından maşa gibi bir araç ile altın bilezik, yüzük veya parlatmak istediğiniz altın maden neyse onu suya sokup bekletiniz. Bu Sırada Bir diş fırçası ile Altının üstünü fırçalayınız. Bu şekilde kullandığını altın takınızdaki kirler çıkacaktır.

Karbonatla ovarakda temizleyebilirsiniz.

1 litre su için yaklaşık 15 gr. sabun rendesi ve 100 gr. amonyak ilave ediniz. Temizlemek istediğiniz altın eşyalarınızı bu karışımın içinde yarım saat kadar bırakın. Sonra, soğuk suyla durulayın ve temiz deri parçasıyla temizleyin.

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 14 Kayıtlı Üye
  • 66282 Konu
  • 160 Cevap
  • Son Üye: aile